Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 148.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

J.P. Heyestraat 15 te Hengelo

Aan een brede zijweg in een groene woonomgeving gelegen, prima en sfeervol afgewerkte TUSSENWONING met stenen berging en eigen achterom. Diverse voorzieningen waaronder de binnenstad van Hengelo (O) en het wijkwinkelcentrum zijn op zeer geringe afstand gelegen. Bent u daarnaast nog liefhebber van de natuur..... Dan zit u qua locatie op rozen !

Wonen aan de J.P. Heyestraat 15 te Hengelo (O) is betaalbaar wonen, in een schitterende groene woonomgeving!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, keuken, woonkamer en een stenen berging buiten.

De living van 26 m² biedt u als bewoner een oase van licht en ruimte... Het is een heerlijk indeelbare ruimte met volop uitzicht op de achtergelegen tuin en het voorgelegen groene veld. U heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel.

In de keuken is een inbouwkeuken geplaatst, in lichte kleurstelling, welke beschikt over de navolgende 'in'bouwapparatuur: los fornuis, koel-/vriescombinatie, RVS afzuigkap en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop met de badkamer en een tweetal slaapkamers. De twee slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 14,5 en 10,5 m². De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft is voorzien van een royale dakkapel.

De badkamer, in courante (wit/zwart) kleurstelling betegeld, is voorzien van een inloopdouche, designradiator, hangend toilet met ingebouwde spoeling en een wastafelmeubel met kastombouw. Het geheel is uiterst modern en chique. Ventilatie geschiedt door middel van een groot openslaand raam, wat u als bewoner ook het nodige daglicht biedt !

Tweede verdieping:
Een royale tweede verdieping, middels een vaste trap te bereiken met de overloop en een extra hobby-/slaapkamer (momenteel betreft het nog een open ruimte, derhalve zal er een scheidingswand geplaatst dienen te worden indien met een afgezonderde kamer wenst). Daarnaast vinden we op deze verdieping de aansluitingen voor de wasmachine, wasdroger en de opstelplaats voor de Cv-ketel. Een royaal dakvenster aan de voorzijde zorgt voor natuurlijke ventilatie en volop daglicht!

Tuin en berging:
De tuin is gelegen op het zuiden en biedt u als bewoner de gehele dag zon, mede door haar open ligging. Het geheel is verzorgd aangelegd met bestrating/terras en borders. De woning heeft de beschikking over een stenen berging van circa 7 m² met elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1987. De perceeloppervlakte bedraagt 104 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 300 m³ (exclusief berging). De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een Vaillant HR Cv-ketel van het bouwjaar 2006 (eigendom). De woning is door de jaren heen doorlopend gemoderniseerd.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1987

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

104 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

65 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's