Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Voortsweg 323, Enschede

Dit half vrijstaande woonhuis met garage, carport en oprit biedt 4 goede slaapkamers, een moderne badkamer en een riante tuin. De woning is gelegen aan de rand van Enschede en de staat van onderhoud is uitstekend. In de loop van de jaren is de woning geheel v.v. kunststof kozijnen en rolluiken (behalve voordeur). De oprit, carport, achtertuin en garage bieden ruimte voor 4 auto’s. Tevens is er voldoende ruimte om de woning uit te bouwen. Bijzonder is dat de constructie van de carport zodanig is gedaan dat een caravan in de achtertuin, achter een gesloten poort, geplaatst kan worden! Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bezichtigen.

Indeling:
Begane grond: Via de voortuin komt u door de voordeur het huis binnen. De hal geeft toegang tot het toilet, meterkast en de open keuken/woonkamer. Onder de trap bevindt zich de garderobe. De woonkamer is licht en enkele jaren geleden opgeknapt en v.v. een fraaie pvc vloer. Vanuit het eetgedeelte is er mooi zicht over de riante achtertuin. De keuken is open en is v.v. een nette inbouwkeuken met een keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Via de deur in de keuken komt u in de tuin.

1e verdieping: Overloop met inbouwkast, 3 goede slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen v.v. kunststof kozijnen en rolluiken en 2 slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De badkamer is enige jaren geleden vernieuwd in wit/grijs tinten en is v.v. een douche, wandtoilet, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping: Via een vaste trap te bereiken. Voorzolder met afgescheiden bergruimte alwaar een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Tevens is hier de combiketel (lease) gesitueerd. De 4e slaapkamer is net zoals de andere slaapkamers goed van formaat. Een groot zijvenster (kunststof met rolluik) brengt hier daglicht. Ook deze kamer biedt bergruimte achter knieschot.

Tuin, garage: De tuin biedt veel ruimte en beschikt over een 2de terras achter in de tuin, waar tevens de vijver gesitueerd is. De garage is ruim 7 meter diep en biedt dus naast een auto voldoende berg -en stallingsruimte! Handig is de brede toegang aan de zijkant van de woning waardoor je met grote spullen makkelijk achter het huis komt. Zoals opgemerkt biedt het perceel voldoende ruimte voor zeker 4 auto’s.

Bijzonderheden:
- De achtertuin is op het westen gelegen, ideaal voor kinderen of huisdieren.
- Lichte woonkamer, open keuken en elektrische zonwering.
- Volledig voorzien van prima kwaliteit kunststof kozijnen en rolluiken (behalve voordeur).
- Prima staat van onderhoud, goten (voor en achter) zijn ± 5 jaar geleden vervangen.
- Woning is v.v. een meetrapport volgens NEN 2580 norm.
- Bouwjaar 1972, perceel 279m², inhoud ca. 427m³, woonoppervlakte ± 121m².

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik,Nannie kuiper , begin met een verhaal: Hallo lieve mensen, Zoals jullie weten is mijn huis in de verkoop. Mij is gevraagd om iets over mijn huis en omgeving te vertellen. In de eerste plaats woon ik hier al 31 jaar met veel plezier, alleen alles wordt voor mij nu veel te groot. Zomers is het hier heerlijk zitten op het grote terras, je kunt hier zowel in de zon als in de schaduw zitten. Er zijn overal rolluiken die de warmte de zomerdag buiten houdt en de winterdag blijft de warmte heerlijk binnen. Dit huis heeft veel ruimte en een mooie doorzonkamer. Tevens is er een garage die momenteel als schuur gebruikt wordt. Er grote oprit met carport maakt het mogelijk dat er 3 auto's nu ben staan. Tevens kun je met een caravan achter het huis komen. De straat is een gezellige jonge buurt geworden, met veel jonge gezinnen, waar ik een fijn contact mee heb. Je hebt hier scholen en een winkelcentrum op loopafstand. Ook rijdt de bus hier langs. Je zit hier tegen het buitengebied van Enschede en loopt hier zo de bossen in. Tevens is de stad dichtbij met de fiets goed te doen in 10 minuten. Lieve mensen ik zou graag de sleutel overdragen aan een ieder die in een gezellige en jonge buurt wil wonen. Wik je komen kijken , maak een afspraak Michel Hollink ( Extra Makelaars) voor een bezichtiging. Met vriendelijke groetjes Nannie kuiper”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

427 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

279 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

203 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's