Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de westkant van Leeuwarden ligt de sfeervolle Vogelwijk.
Het is een kindvriendelijke wijk met onderwijs-, opvang, speel- en sportvoorzieningen binnen handbereik. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een supermarkt om de hoek.

In de Leeuwerikstraat staat deze zeer nette gemoderniseerde tussenwoning uit 1933. Via de 5 meter diepe voortuin komt u bij entree van de woning. De lichte hal biedt toegang tot de ruime woonkamer met erker en openslaande tuindeuren. De hele woning is in 2010 voorzien van kunststof kozijnen, de voordeur en erker in de woonkamer in 2017.
De moderne open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits kookstel, combi-oven, vaatwasser, enz.
De bijkeuken en het toilet zijn in 2012 verbouwd, geïsoleerd en voorzien van verwarming. In de bijkeuken is plaats voor de wasmachine en droger. Hier hangt ook de CV combi-ketel uit 2012.

Het terras van composietplanken is overdekt en verwarmd én voorzien van op maat gemaakte windschermen. Een heerlijke plek waar je het hele jaar kunt zitten. De diepe tuin met achterom is gericht op het noordwesten en heeft een houten berging.

De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamer hebben een wastafel en de ramen zijn voorzien van screens. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van inbouwkasten. De moderne badkamer uit 2010 heeft een mooie grote inloopdouche, wastafel en toilet. De vloer is voorzien van een antislipcoating. De wandbekleding is van onderhoudsarm PVC.
De overloop geeft toegang tot het dakterras met houten hekwerk, wat in 2017 nog is geschilderd en voorzien van kunststof boeidelen.

In 2010 is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Deze verdieping is toen ook geïsoleerd en is er een grote kunststof dakkapel geplaatst met screens. Hierdoor is een derde slaapkamer gerealiseerd.

Kortom een prachtige gemoderniseerde jaren '30 woning, waar u zo in kunt! Kom het zelf ervaren. Wij leiden u graag rond!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Zijn hier met veel plezier opgegroeid nu ook met onze kinderen. Het is een fijne. sociale. kindvriendelijke buurt. Waar vele voordelen bijkomen. De Jumbo supermarkt in de straat. snackpoint. slijterij. bakker. nabij 2 speeltuinen. 2 basisscholen. kinderopvang. zwembad. zorgcentra huisartsen. apotheek. fysio e.d op loopafstand. Nabij groot kaatsveld waar veel gebruik van wordt gemaakt door scholen. kaatsvereniging. Het is een fijne sociale buurt om te wonen.”

 

aan het woord

“n.v.t.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1933

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

369 m³

Woonoppervlakte

93 m²

Perceeloppervlakte

139 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

90 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

kunstof kozijnen. ruime woonkamer met open keuken. via openslaande tuindeuren overdekte beschutte verwarmde veranda. royale achtertuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: