Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit nette en ruime 3-kamer hoekappartement van ca. 61 m2 gelegen aan het begin van de galerij, op de tweede verdieping van dit zeer goed onderhouden complex.

Indeling:
Entree, centrale hal van het appartement welke toegang geeft aan het separate toilet, de badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting, twee ruime slaapkamers en de woonkamer met een open keuken. Vanuit één van de slaapkamers heb je toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon. Tevens vind je in de onderbouw nog een berging.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming. Dit complex is in de loop der jaren goed onderhouden. Zo zijn alle woningen voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing.
De afgesloten centrale entree is in 2016 geheel vernieuwd en voorzien van een key-cardsysteem, videobewakingssysteem en schuifdeuren. Tevens is de liftinstallatie geheel vernieuwd.

Ligging:
Op loopafstand heb je openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS en tevens bus 63) en binnen 5 a 10 minuten zit je op de A9 en A10. Op circa 10 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar de meeste bekende winkels zich bevinden.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een appartement binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging, waarin zowel de stookkosten als reserveringen voor groot toekomstig onderhoud is opgenomen. De maandelijkse kosten zijn €180 incl. voorschot stookkosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Woonoppervlak 60
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 180,- p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-09-2054
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

192 m³

Woonoppervlakte

60 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Het is een hoekwoning, dus lekker licht

 

Woonkeuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's