Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

MET DIT ROYALE 3-LAAGS WOONHUIS VAN CA. 154 M2 WOONOPPERVLAK BIEDEN WIJ U DE MOGELIJKHEID TOT WONEN IN EEN PRACHTIG OPGEZET GEDEELTE VAN DE WIJK, DEELPLAN "WATERLAND" IN LEIDSCHENVEEN. DENK HIERBIJ AAN VRIJ UITZICHT OVER WATERPARTIJEN / SINGELS EN DUS GEEN DIRECTE OVERBUREN. ZEER CENTRALE LIGGING NABIJ SCHOLEN, KINDERDAGVERBLIJF, BUS TRAM RANDSTADRAIL EN E-LIJN, WINKELCENTRUM "'T HOGE VEEN" EN DE UITVALSWEGEN.

Leidschenveen is prachtige nieuwbouwwijk. In korte tijd bent u in centrum van Leiden, Leidschendam, Zoetermeer, Den Haag , Rijswijk of Delft, vlakbij de snelwegen A4 en A13 naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht. En toch ook buiten in een uitgestrekt polderlandschap, vlakbij het Groene hart. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor prachtige (fiets of skeeler)tochten naar het strand, de Noord-Aa, Westerpark of de Vlietlanden. In de directe omgeving zijn een gezondheidscentrum, een winkelcentrum, diverse kinderspeelplaatsen, sportcentra, openbaar vervoer, scholen, maneges, Snowworld en een golfbaan aanwezig.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
middels de korte voortuin komt u bij de woning. De hal is voorzien van een toilet met fontein, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de royale tuingerichte woonkamer van bijna 40 m2 en de aan de voorzijde gelegen zeer ruime open keuken van ca. 15 m2 welke is voorzien van een luxe keuken in 3 delen, te weten een kook(schier)eiland voorzien van een 5-pits gaskookplaat met wasemkap en zitmogelijkheden, een tweede keukenblok voorzien van de spoelbak en inbouwvaatwasser. Als laatste dan nog een derde keukenwandmeubel voorzien van kastruimte, de combimagnetron en de koelkast. De keuken en hal zijn voorzien van een leisteenvloer, de woonkamer is voorzien van een mooie lamelparketvloer. Vanuit de woonkamer is de fraaie verzorgde achtertuin bereikbaar van ca. 1300x550, gelegen op het ZuidWesten en voorzien van een royale houten berging en een achterom. EERSTE VERDIEPING: hier komt u allereerst op de ruime overloop wat u allerminst een "benauwd" gevoel geeft. Hier vindt u allereerst het tweede toilet met fontein en de stookkast met vernieuwde HR-combiketel (2015). Op deze verdieping treft u verder nog 3 ruime slaapkamers en een vergrootte badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 465x290, de 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en is ca. 430x290 en de 3e slaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde en is ca. 430x245. De tussengelegen moderne badkamer is ca. 305/205x290 en voorzien van een inloopdouche, een royaal hoekbad en een wastafelmeubel. TWEEDE VERDIEPING: hier komt u in een grote ruimte welke nu in gebruik is als kleed/kastruimte met ook nog veel extra bergruimte achter de knieschotten. Op deze verdieping vindt u ook nog de opstelplaats voor de wasmachine en droger en in een aparte kast vindt u ook nog de mechanische ventilatie-unit.

BIJZONDERHEDEN:
- eigen grond
- bouwjaar 2000
- woonoppervlak ca. 154 m2
- externe bergruimte ca. 10 m2
- perceeloppervlak 153 m2
- volledig geïsoleerd
- ankerloze spouwmuren
- Vaillant HR-combiketel uit 2015
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- oplevering in overleg, voorkeur 1 april 2018

*** ZEER GOED ONDERHOUDEN RUIME EENGEZINSWONING OP EEN PRACHTIGE LOCATIE, BEL OF MAIL VOOR EEN AFSPRAAK!! ***

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis heeft een speciale, moderne uitstraling dat ons altijd erg heeft aangesproken. Doordat de randen van het dak aan de achterzijde tot aan de grond doorlopen en de verdere achterpui van glas is, biedt het huis heel veel licht binnen (ook op een grijze dag). De ruimtes in het huis zijn bijzonder praktisch en vrienden van ons verbaasden zich ook over de ruime overloop op de 1ste etage; het geeft een zeer ruimtelijk en open gevoel. De tuingerichte woonkamer op de begane grond heeft door diezelfde glazen pui ook lekker veel licht en daardoor betrokken we de tuin ook echt bij het wonen (ook in de winter). Wat ons woongenot zeker ten goede kwam, is het fijne contact met de mensen in de straat (we groeten elkaar gewoon zoals het hoort in een vriendelijke buurt) en meer specifiek het leuke en goede contact met onze directe buren. Eens per jaar een gezellige gezamenlijke BBQ met de buurtjes en doorlopend op momenten dat het schikt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

435 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat met vrij uitzicht vanuit het huis

 

Goede voorzieningen op loopafstand zoals winkelcentrum Leidschenveen, de Randstadrail en veel groen in de directe omgeving

 

Het huis is goed geïsoleerd (ankerloze spouwmuren) en biedt daarmee veel privacy en rust

 

Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur of gelijk om de hoek

 

Schitterend onderhouden woning!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's