Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 135.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze tussenwoning met royale achtertuin treft u aan op de Bilderdijkstraat 3 te Zutphen. De benedenverdieping is uitgebouwd en bestaat uit een hal, woonkamer en keuken. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd op de eerste verdieping. Tevens is er een grote kelder en berging ter beschikking. Alle kozijnen zijn voorzien van kunststof, dubbel glas en horren.

De verkoper vertelt:
“Het is een fijne woning in een rustige buurt, aan een doodlopende straat. Alle voorzieningen zijn nabij, zoals de supermarkt en scholen. Daarnaast is de binnenstad niet ver weg gelegen, op 15 minuten loopafstand, waardoor we de locatie als ideaal hebben mogen ervaren.”


Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin met bestrating en beplanting bereikt u de entree van de woning. De ruime hal is voorzien van een laminaatvloer en is afgewerkt met stucwerk wanden. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer, de keuken, de toiletruimte en middels een vaste trapopgang de eerste verdieping.

De doorzonkamer is ingericht met een zit- en eethoek en beschikt over grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. In het midden van de woonkamer bevindt zich een schouw met open haard waar u een knusse zithoek kunt creëren. De laminaatvloer loopt vanuit de hal door in de woonkamer. Aan de achterzijde is een luik gesitueerd, welke in verbinding staat met de kelder. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hal.

De keuken is geplaatst in een wandopstelling en is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. De wand achter het keukenblok is betegeld. In de keuken is de cv-opstelling gesitueerd. Vanuit de keuken bereikt u middels een loopdeur de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een inbouwkast.

De slaapkamers zijn circa 11, 10 en 6 m² groot. De twee grootste slaapkamers beschikken beide over twee inbouwkasten. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel en designradiator. De aansluitingen voor het witgoedapparatuur zijn tevens geplaatst in de badkamer.

Achtertuin:
De achtertuin is ingericht met twee zonneterrassen, een overkapping, een berging, bestrating en beplanting. De tuin bestaat uit twee niveaus waardoor het mogelijk is om op diverse plaatsen te genieten van de zon.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1962

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

332 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

69 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Energiezuinig

 

Fijne lichtinval

 

Zonnige tuin

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's