Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 242.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Beuningerhoek 13, Enschede

Deze half vrijstaande woning met aangebouwde, ruime garage, moderne badkamer en vrij uitzicht aan de tuinzijde is nabij het buitengebied gelegen, op een uitstekende locatie in de wijk Helmerhoek, aan de kindvriendelijk hofje. De woning ligt aan de rand van de wijk en, zoals u op de foto’s kunt zien, is er uitzicht op de weilanden en is het buitengebied via de tuin te bereiken. De staat van onderhoud is goed; de beplating is vernieuwd in 2016 en schilderwerk is eveneens in 2016 gedaan. De zolder is v.v. 2 dakkapellen (woning breed aan de achterzijde) waardoor er een riante zolderkamer is gecreëerd. De tuin is op het zuidwesten gelegen. Kortom een ideale gezinswoning.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met toilet, meterkast en toegang tot de tuin. De woonkamer is licht en v.v. een houten vloer, rolluik aan de voorzijde en trapkast. De open keuken is v.v. een inbouwkeuken met koelkast, vriezer, vaatwasser, keramische kookplaat en wasemkap.

1ste verdieping: Deze verdieping biedt 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is woning breed. In alle slaapkamers is dubbel glas geplaatst. Aan de badkamer hoeft u niets meer te doen; deze is enkele jaren geleden vernieuwd en v.v. een bad, wandtoilet en douche.

2de verdieping: Ruime zolderverdieping met een riante en, door de brede dakkapel, lichte overloop met bergruimte en aan de achterzijde extra werkruimte. De 4de slaapkamer is door de beide dakkapellen (met kunststof kozijnen) licht en ruim.

Tuin: De woning is v.v. een kleine voortuin, een eigen oprit en een zonnige achtertuin van waaruit u direct toegang hebt tot het buitengebied van Enschede. Ideaal voor de mensen die houden van wandelen in het buitengebied.

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht aan de achterzijde, gelegen aan de rand van de wijk.
- Het buitengebied is via de achtertuin te bereiken.
- 4 slaapkamers en moderne badkamer.
- Kindvriendelijke straat, geen doorgaand verkeer.
- Goed onderhouden; schilderwerk en beplating (kunststof) uit 2016.
- Verlengde garage; ruim 7 meter diep.
- Woning is v.v. een meetrapport.
- Bouwjaar 1985, gebruiksopp. wonen 121m², inhoud 461m³, perceel 221m².

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1985

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

469 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's