Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een fantastische locatie met volledig vrij uitzicht is deze perfect afgewerkte tussenwoning met berging en zonnige tuin gelegen.

Het aantrekkelijke van deze woning is de ruime en lichte woonkamer. Er zijn vier ruime slaapkamers. De woning is uitstekend geïsoleerd en heeft ankerloze spouwmuren. Ook de breedte van de woning valt op. Deze woning heeft een binnen breedte van 5,10 m. Veel woningen in Corlaer zijn 4,50 m breed.

Locatie:
De locatie, in de wijk Groot Corlaer (deelplan De Bogen), is uiterst aangenaam te noemen. De wijk kenmerkt zich door zijn moderne architectonische vormgeving, waar strakke lijnen en divers kleur- en materiaalgebruik de boventoon voeren. De woning is gelegen in een rustige woonstraat en parkeren met de auto gebeurt aan de zijkant. Voor mensen met kinderen is de woning ideaal gelegen. Zo zijn er in de directe omgeving speelgelegenheden en voorzieningen zoals een basisschool, peuterspeelzaal, gezondheidscentrum en een supermarkt.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Eenmaal de voordeur te hebben gepasseerd bereikt u de royale hal met trapopgang, meterkast en toilet met fontein. De heerlijke tuingerichte woonkamer is voorzien van een trapkast. De keuken met inbouwapparatuur is aan de voorzijde van de woning gesitueerd waardoor vrij uitzicht vanuit de keuken een gegeven is.

Eerste verdieping:
Royale overloop die toegang biedt aan drie functionele slaapkamers en een badkamer die is uitgevoerd met een douche, een toilet en een wastafel. Op de overloop is een kast met de cv-opstelling en zonneboiler.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is een bijzonder lichte ruimte. Deze ruimte wordt nu gebruikt als werkruimte maar kan ook als vierde slaapkamer worden benut. De mogelijkheid bestaat om een dakterras te realiseren.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten (ca. 51 m² inclusief schuur). Deze royale tuin is grotendeels voorzien van sierbestrating en groene borders met beplanting.

De prima locatie van de woning in de buitengewoon gemoedelijke woonwijk en de nette afwerking van de woning zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in deze heerlijke woning.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben hier in de afgelopen jaren met veel plezier gewoond. De woning is heel praktisch ingericht, geen ruimte is onbenut gelaten. Voorbeelden hiervan zijn de grote trapkast en ruime zolder (geen schuin dak). De woning voelt daardoor ruim aan, bovendien is er veel lichtinval. Het huis is goed geïsoleerd, waardoor je de buren nooit hoort. Daarnaast is de ligging heerlijk, met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht. Dit geeft ons een gevoel van rust. De locatie is fijn, dicht bij uitvalswegen als de A28 en A1 zonder dat je hier last van hebt. Doordat de tuin op het zuiden ligt, kun je vanaf de eerste zonnestralen in de tuin zitten. Kortom een fijn thuis!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Jonge buurt

 

Goed geïsoleerd

 

Zonneboiler

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's