Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning met 5 slaapkamers verrast u van onder tot boven. Om te beginnen ligt de woning in de grachtenstad van Amersfoort, De Laak. De Laak maakt onderdeel uit van de nieuwste uitbreidingswijk van Amersfoort, Vathorst. De woningomgeving wordt gekenmerkt door de sfeer van de oude watersteden als Leiden, Delft en Amsterdam. Die aangename sfeer komt voort uit beeldbepalende zaken als kades, pleinen, bruggen en een grote diversiteit aan grachtenwoningen.

Vathorst, en dus ook deze woning, heeft een optimale bereikbaarheid vanuit alle delen van het land. Zo is de op- en afrit van de A1 en de A28 binnen 5 auto minuten bereikt, liggen het NS station Vathorst en het nieuwe winkelcentrum binnen 5 wandel minuten van de woning. Tevens bevindt zich de recreatiepolder Arkerheem op loop/fiets afstand van de woning.

De achterzijde van de woning is toegankelijk via het ruim opgezette binnenterrein met een eigen parkeerplaats. De woning beschikt tevens over een dubbele opgang aan de voorzijde, die volledig bij de woning behoort en extra privacy geeft. Doordat het binnenterrein relatief autoluw is kunnen kinderen hier veilig spelen.
Door haar recht opgetrokken, statige gevels beschikt deze woning over veel praktische ruimte en comfort. Deze woning wordt op traditionele wijze geventileerd met o.a. roosters in de ramen.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst in de hal, die ruimte biedt aan het toilet, wordt u direct naar de woonkamer geleid. De woonkamer ligt gesitueerd aan de tuinzijde. Met goed weer hoeft u alleen de openslaande deuren maar open te zetten om volop te kunnen genieten van het buitenleven. De tuin is gunstig gelegen waardoor u zowel in de ochtend als in de avond aangenaam in de zon kunt zitten. In de woonkamer bevindt zich een houtkachel en de gehele begane grond is voorzien van een eiken vloer.
De woonkamer gaat over in een moderne keuken die gelegen is aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, oven-magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en een afzuigkap. Door naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers. Voorts bevindt zich op deze verdieping de badkamer met toilet, bad en wastafelmeubel. Deze gehele verdieping is voorzien van laminaatparket. Tenslotte, de overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping.

Net als de rest van de woning is ook de 2e verdieping uitstekend afgewerkt. Op de overloop is een kast met de wasmachineaansluiting. Daarnaast zijn er 2 ruime slaapkamers.

Rest de keurig aangelegde tuin met veel groen, terras, borders en een houten berging. Achter de berging is eigen parkeerplaats aanwezig.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

449 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

229 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veilige omgeving voor kinderen

 

Dichtbij winkelcentrum en station (paar minuten lopen)

 

Rustige omgeving

 

Grachten waarin je kan varen of schaatsen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's