Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze nette en karakteristieke BOVENWONING vind je middenin het prettige Sonsbeekkwartier. Met goed onderhouden authentieke details, twee balkons en een hoop sfeer!

Het Sonsbeekkwartier - vlakbij het gelijknamige park en het centrum van Arnhem gelegen - stamt uit het einde van de negentiende eeuw en bestaat voor het grootste deel uit karakteristieke boven- en benedenwoningen. Deze bovenwoning is er een van, met gelukkig nog een groot aantal oorspronkelijke bouwdetails. Zoals gipsen rozetten en andere ornamenten op de (hoge!) plafonds. Grote schuiframen, het karakteristieke houtwerk aan de leuningen en spijlen in het trappenhuis, de paneeldeuren en diverse schouwen.

Aan de buitenkant valt de keurig onderhouden voorgevel op, met klassiek ambachtelijk metselwerk. Onder het balkonnetje is de (uiteraard statige) entree met hoge stoep en portiek. De rechtervoordeur voert naar de hal met trapopgang, waar de moderne meterkast netjes is afgewerkt.

Op de eerste verdieping bevinden zich nu twee grote kamers en een kleine kamer aan de zijkant. Met een eenvoudige aanpassing zijn de beide grote kamers weer te verbinden tot een kamer en suite. De kleine kamer ligt aan de straatkant en geeft toegang tot het balkon boven de entree. De achterste kamer geeft ook toegang tot een overdekt balkon. Op de overloop is een toilet met wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde is de keuken. Deze heeft een hoekopstelling. De oorspronkelijke schouw, met authentiek houtwerk, is nog aanwezig! Verder een koelkast, een oven, gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser als (inbouw) apparaten.

De bovenetage met voldoende stahoogte heeft twee ruime kamers. De voorste kamer (eerst 2 kamers) is L-vormig. Sfeervol detail: de spanten van het dak die in het zicht gebleven zijn. Een kantelraam en het raam in de dakkapel zorgen voor ruim voldoende daglicht. De tweede slaapkamer is aan de achterkant.Op deze verdieping is verder de recent aangelegde badkamer. Die heeft luxe tegels, een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel plus toilet. In een inbouwkast hangt de hr-ketel.

Vlakbij dit huis zijn winkels, gezellige kleine kroegen en restaurantjes, en een speeltuin te vinden. De benen strekken? Binnen een paar minuten wandel je in Sonsbeek, een van de mooiste stadsparken van het land. In tien minuten tijd loop je naar het centrum en ook Arnhem Centraal is vlakbij. Met de auto ben je bovendien in een oogwenk op de Apeldoornseweg richting A50 en A12.

Kenmerken van het huis: Bouwjaar 1906
Voorschot gas en elektra € 119,-- per maand
Twee balkons
Dak is aan de binnenkant geïsoleerd
Grotendeels met isolerende beglazing
Wanden en plafonds zijn in 2016 strak afgewerkt
Woonoppervlakte 115 m2
VVE is actief, er is een inschrijving KvK, bankrekening en
opstalverzekering
Servicekosten € 108,33 per maand

Wil je meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Maak dit dan kenbaar middels de button rechtsboven in dit scherm. Daar vind je ook onze adresgegevens.
Je bent van harte welkom om bij ons kantoor binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1906

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

394 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's