Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een

UITSTEKEND ONDERHOUDEN - MODERN AFGEWERKT - WOONHUIS met DAKOPBOUW en ZONNIGE TUIN?!?

Maak dan een afspraak voor een bezichtiging van dit sfeervolle woonhuis aan de

DR. PLESMANLAAN 130 in MAARSSEN!

Het huis ligt in het centrum van het mooie Vecht-dorp Maarssen en beschikt onder meer over kunststof kozijnen met dubbel glas, moderne keuken met inbouwapparatuur, moderne uitgevoerde badkamer -en toilet en strak aangelegde achtertuin op het zuidwesten met stenen schuur.

Op loopafstand van de woning ligt het gezellige, oude dorpscentrum met voorzieningen als winkels, restaurants en scholen daarnaast liggen ook diverse sport- en recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, glad gestucte wanden -en plafond, modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet, meterkast, trapkast en trapopgang.

De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen met kunststof kozijnen, biedt vrij uitzicht over de woonomgeving en de tuin en is voorzien van een laminaatvloer en glad gestucte wanden -en plafond.

De keuken is bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een modern keukenblok in hoekopstelling met koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser, indirecte verlichting en veel kastruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin toegankelijk.

1e Verdieping:
Overloop met glad gestucte wanden -en plafond en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over drie slaapkamers met een afmeting van respectievelijk 11,5 m2, 10 m2 en 5 m2. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wanden -en plafond en kunststof kozijnen.

De badkamer is modern afgewerkt, geheel betegeld en voorzien van een douchecabine badmeubel met wastafel, closet, designradiator en raampartij.

2e Verdieping:
Door het plaatsen van een dakopbouw over de gehele breedte van de achtergevel is er een volwaardige 2e verdieping gerealiseerd die via een vaste trap bereikbaar is.

Op de verdieping is er een royale zolderkamer van circa 16 m2 met laminaatvloer, glad gestucte wanden -en plafond, kunststof kozijnen en bergkast met CV-opstelling.

Tuin:
De vrij gelegen achtertuin biedt volop privacy en heeft een zuidwestelijk zonligging waardoor de hele dag volop genieten is van de zon!

De tuin is fraai met moderne bestrating aangelegd en is voorzien van zonwering, achterom en stenen schuur met centrale verwarming en wasmachine- en drogeraansluiting.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en nagenoeg geheel van kunststof kozijnen;
- De keuken, badkamer en het toilet zijn gemoderniseerd;
- De groepenkast is vernieuwd en de elektra is uitgebreid tot 5 groepen met aardlekschakelaar;
- Het dak van de woning is geïsoleerd..

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In 2015 moest er gevierd worden dat er zo'n mooie trap in was gekomen ”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

aan het woord

““Ik heb de afgelopen 19 jaar met heel veel plezier in dit super fijne huis gewoond! Dit huis heeft lekker veel licht in het huis. Er is altijd wat te zien in de straat. Gelukkig hoor je de auto's niet binnen in huis en zelfs als je in de achtertuin zit hoor je ze niet. Het is een rustige omgeving met rustige buren dus als je in de tuin in de zon zit kom je helemaal tot rust. De zon komt 's zomers al vanaf een uur of 10 in de hoek van de achtertuin en blijft de hele dag tot hij rond 21.00 uur weer achter de huizen verdwijnt. In de tuin staat een leuk waterornament. In de schuur is genoeg ruimte om dingen op te bergen. Er passen makkelijk 2 fietsen in de schuur. Ik heb hier ook de wasmachine en droger staan. Hiervoor is de schuur voorzien van verwarming. Het hele huis is gerenoveerd. Alles is modern ingericht en zit goed in de verf. Als je binnen komt valt de mooie trap met licht als eerste op. De lichtjes gaan aan als je langs de trap loopt en gaan ook vanzelf weer uit. De lichtjes zijn met een afstandsbediening nog in te stellen. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en van een extra grote douche zodat je ruim kunt douchen. Boven zijn er 2 ruime kamers en kamertje 3 heb ik ingericht als inloopkast. De zolder is in het verleden gebruikt als slaapkamer. Hier past ook een 2 persoons bed. Wij gaan verhuizen omdat we een mooi huis hebben gevonden dat net iets groter is en een garage heeft, maar anders was ik hier nog graag blijven wonen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

289 m³

Woonoppervlakte

69 m²

Perceeloppervlakte

83 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

speeltuin met zwembad dichtbij in de wijk aan de achterkant

 

Bijna naast de supermarkt en andere winkels.

 

rustig als je in de tuin zit, geen herrie van buren of omgeving

 

Ik heb een super mooie trap met licht dat automatisch aangaat als je langs loopt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's