Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke locatie - een échte, stijlvolle jaren 30-tweekapper - uitstekende staat en instapklaar

Een karakteristieke twee onder één kap uit 1934, gemoderniseerd en uitgebouwd met hoogwaardige materialen. Een stijlvol huis met een hoog afwerkingsniveau, gelegen aan één van de mooiste lanen in het gewilde Elden alwaar u het dorpse wonen in de stad ervaart.

Deze woning is in de loop der jaren aan de huidige eisen aangepast. Zo is zij voorzien van een moderne elektrische installatie en zijn de wanden door het hele huis voorzien van stucwerk. In 2014 is de woning uitgebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen voor extra comfort. De karakteristieke jaren 30 details zijn hierbij bewaard gebleven. Dit is sfeervol gezinshuis dat u zo kunt betrekken.

Alle voorzieningen zijn op korte afstand gelegen en is de bereikbaarheid erg goed te noemen. Lager en middelbaar onderwijs op steenworp afstand. De uitvalswegen (A325/A12/A15) bevinden zich op enkele autominuten afstand, evenals het centrum van Arnhem en het winkelcentrum Kronenburg.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal, welke is voorzien van fraaie antracietgrijze grote plavuizen, gaan we naar de tussenhal waar het toilet en de trap naar de eerste verdieping zich bevinden. Vanuit deze tussenhal kan je zowel naar de woonkamer als de keuken gaan. De zeer royale straatgerichte woonkamer met erker is voorzien van fraaie visgraat parketvloer. Vanuit het woongedeelte komt je in het ruime eetgedeelte, welke tevens is voorzien van het visgraat parket en lichtstraat. Aansluitend loop je de lichte strakke open keuken in met granieten aanrechtblad. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van dezelfde antracietgrijze plavuizenvloer als bij de entree en tussenhal. Diverse apparatuur zoals rvs afzuigkap, 5-pitsgaskookstel, inbouwkoffiemachine, combi-oven, koelkast en vaatwasser (alle apparatuur is van Siemens) zijn aanwezig. Daarnaast is er een kastenwand. De woon- en eetkamer tezamen hebben een oppervlakte van maar liefst 68 m².

Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder van circa 14m².

Via het eetgedeelte komen we in een overdekte lounge met zitjes en sfeerhaard, waar het heerlijk vertoeven is. Hier is een kleine vliering aanwezig. Vanuit dit gedeelte kom je in de zeer royale en luxe bijkeuken met wastafel, waar ook de wasmachine en wasdroger staan. Weer terugkomend via de tussenhal gaan we naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Via de overloop komen we in de eerste kamer, welke thans in gebruik is als werkkamer. De overloop en werkkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. De ruime masterbedroom (maar liefst 22 m²) heeft een witte hout gelakte vloer en veel lichtval door de ramen aan weerszijden. De nette badkamer heeft een ligbad, twee wastafels, toilet, designradiator en een separate douche. Via de vaste trap gaan we naar de ....

Tweede verdieping:
Overloop met bergruimte en cv-opstelling, slaapkamer met bergruimte, slaapkamer met brede dakkapel, 2e badkamer met wastafel, douche en toilet. Vanuit de overloop is de vliering (circa 10m²) bereikbaar.

Tuin:
Brede achtertuin van maar liefst 24 meter breed en circa 9 meter diep. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten, is netjes bestraat en aangelegd. Verder beschikt de tuin over een royaal houten tuinhuis en veranda. De voortuin heeft een lange oprit met grind en voorts is het netjes bestraat en voorzien van leihagen.

Kortom, een uniek huis, uitstekend bewoond en onderhouden. Laat u verleiden en kom snel bij deze jaren 30-woning kijken!

Bijzonderheden:
+ bouwjaar 1934
+ aanbouw 2014 woonkamer
+ aan de rand van Elden, gelegen aan een mooie laan
+ woning heeft een uitstekende uitstraling
+ woning verkeerd in zeer goede staat
+ unieke dertigerjaren tweekapper in Elden
+ voorzien van fraaie visgraat parketvloer
+ Luxlight lichtstraat in uitbouw
+ fraaie bijkeuken met wasgelegenheid
+ zeer brede tuin (maar liefst 24 meter breed) gelegen op het zuidoosten en onderhoudsarm
+ nieuw slimme energiemeter en modern schakelmateriaal 2017 met UTP en USB
+ professionele alarminstallatie met uitbelmodule
+ schilderwerk buiten voorzijde 2016, achterzijde en zijkant 2017
+ woonkamer en eetkamer tezamen maar liefst 68 m²
+ masterbedroom (22 m²)

Elden:
het voormalige dorp Elden is in 1966 onderdeel van Arnhem geworden. Door de jaren heen is het dorpse karakter met de oude dorpskern bewaard gebleven. Rijd je Elden in, kom je van de stad in een dorp. Elden heeft veel groen en een karakteristiek dorpshart. Er is een rijk verenigingsleven en er zijn sportvoorzieningen en horecagelegenheden.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

798 m³

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

470 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

322 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's