Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een leuke start maken of juist een stapje kleiner? Dat kan in deze goed onderhouden en keurig afgewerkte woning die is gelegen in het rustieke dorpje Schalkwijk, gelegen op slechts enkele autominuten van Houten.

De woning kenmerkt zich door de aanwezigheid van een SLAAPKAMER én BADKAMER op de BEGANE GROND waardoor de woning voor meerdere doelgroepen geschikt is. Voor jongeren een leuke woning om de wooncarrière in te beginnen maar ook zeer geschikt voor diegenen die kleiner wensen te wonen met alles binnen handbereik en te profiteren van bijvoorbeeld een heerlijke tuin.

U bereikt de woning via de entree aan de zijkant van de woning waar u vanuit de hal direct toegang heeft tot de slaapkamer met vaste kast, de keurige badkamer met douche, het toilet, trapopgang en uiteindelijk de gezellige woonkamer met toegang tot zonnige tuin op het Zuidwesten.

Aan de voorzijde bevindt zich de halfopen keuken die vanuit de woonkamer bereikbaar is en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De tweede slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping, deze is ruim te noemen en is voorzien van een Velux dakraam en bergruimte achter knieschot. Op de voorzolder is de c.v.-ketel gesitueerd van het merk Nefit uit 2002 en is er een extra dakraam aanwezig.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde stenen berging voor uw fiets of gewoon opbergruimte.

De woning is netjes afgewerkt met moderne laminaatvloeren met v-groef en moderne wandafwerkingen.

Vanuit de woning is de lokale supermarkt binnen slechts enkele wandelminuten te bereiken! Houten en uitvalswegen richting Nieuwegein of autosnelwegen liggen eveneens op korte afstand van de woning.

Is een appartement niet wat u zoekt maar wilt u wel het gemak van wonen, slapen en genieten van een tuin op hetzelfde woonniveau dan is deze leuke woning zeker een bezichtiging waard!

Bouwjaar 1983. Woonoppervlak 72 m². Inhoud circa 290 m3. Perceel 130 m².

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, slaapkamer van 11 m2, volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor wasapparatuur. Separaat toilet met fontein.

Gezellige woonkamer met keuken aan de voorzijde van de woning voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Elektrische oven, vaatwasser en een afzuigkap.

Vanuit de tuingerichte woonkamer bereikt u de achtertuin gelegen op het zonnige Zuidwesten.

Aangebouwde berging aan de voorzijde van de woning ten behoeve van fietsen en diverse opbergmogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop met opstelplaats voor de C.V.-ketel en de tweede ruime slaapkamer met Velux dakraam en voldoende bergruimte achter knieschot.

Bijzonderheden:
- Zonnige achtertuin gelegen op het Zuidwesten
- Badkamer én slaapkamer op de begane grond;
- Levensloop bestendige woning;
- Tweede slaapkamer op eerste verdieping;
- Op loopafstand van lokale supermarkt;
- Netjes afgewerkt door v-groef laminaatvloer en modern behang;
- Geschikt voor jong en oud!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een rustige omgeving met fijne buren. Je kan hier gerust vragen om een helpende hand welke je zeker zal krijgen. Een dorps gevoel zonder het gevoel dat je hoeft te integreren in Schalkwijk. Genoeg activiteiten waaronder carnaval, Tour de Schalkwijk en andere activiteiten. Er is een buurthuis waar ook kaartavonden e.d. georganiseerd worden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

290 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Restaurants waaronder een pannenkoekenhuis, snackbar, supermarkt op loopafstand.

 

Groene rustige omgeving en toch vlakbij winkelcentra voor al je benodigdheden.

 

Zeer ruime parkeergelegenheid.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's