Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 135.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een verrassend goed onderhouden tussenwoning met ruime open keuken. De woning is voorzien van dubbelglas, is recent geschilderd en heeft een keurig onderhoudsarme tuin. Vanuit de keuken heb je uitzicht op een groenstrook. De woning ligt in een kindvriendelijke, rustige woonomgeving met volop speelgelegenheid.

De zeer gewilde wijk Aldlân ligt in een groenrijke omgeving en op een uitstekende locatie. Op loopafstand bevinden zich winkels, eetgelegenheden, gezondheidsvoorzieningen en scholen. Het bruisende stadscentrum en bedrijventerrein De Hemrik, met o.a. bouwmarkten, zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen!

Via de keurig aangelegde voortuin, komt u via de overkapping bij de entree van deze woning. Voor de entree is de stenen berging gelegen. Bij de entree aan de buitenkant bevindt zich de meterkast, voorzien van 8 groepen (met aardlek en slimme meters) en ernaast een bergkast. In de hal bevindt zich de toiletruimte. Via de hal komt u in de tuingerichte ruime woonkamer welke voorzien is van laminaat en een open keuken. De keuken is in 2010 geplaatst en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, inbouwkoelkast en inbouwvriezer. In de keuken heb je toegang tot de voorraadkast, waar zich de glasvezel aansluiting bevindt. Via de achterdeur komt u in de tuin. De tuin met achterom is keurig aangelegd met een groot terras en achter in de tuin is een vrijstaande houten schuur. De schuur is voorzien van elektra en de schutting is recent vervangen.

Op de eerste verdieping komt u via de overloop in de twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is de gerenoveerde badkamer met bad, douche en wasmeubel. Daarnaast is er een wasruimte/berging met wasmachine opstelling en de CV-ketel (Remeha Avanta van 2007). De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
- Deuren en kozijnen zijn deels vernieuwd
- in 2011 is de woning voorzien van dubbelglas
- in 2017 zijn de zinken dakgoten en de schutting vervangen

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

420 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Een verzorgde onderhoudsvrije tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's