Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een superplek voor een eengezinswoning, de Boukezoom in Koog aan de Zaan! In gewild Westerkoog, waar kinderen nog veilig op straat kunnen spelen en het voorzieningenniveau uitermate hoog is, maar dan aan de rand van de wijk. Grenzend aan het groen rond de Krommesloot. Hier wordt niet gereden, hier wordt gewandeld. Hoe fijn is dat?

Bij binnenkomst valt op dat deze woning een ‘work in progress’ is waarbij grondige afwerking vóór de projecten uitgaat. Oftewel kwaliteit eerst en dan pas kwantiteit. Vaak zien we juist het tegenovergestelde. Alles tegelijk aangepakt maar dan net niet perfect. Dit is beter.
Retestrak stucwerk en een fraaie lichthouten laminaatvloer accentueren de royale lichtinval van de tuingevel. Een openslaande deur leidt naar een heerlijke achtertuin met houten berging en achterom. Hier ontluikt over een paar maanden het groen en wordt met wat geduld de belofte van kleur en geur bovenmatig ingelost.
De open trap geeft licht en lucht aan de woonkamer, net als de verbinding met de keuken.
De keuken en het sanitair zijn nog niet aan de beurt geweest, zoveel maakt de Bruynzeelkeuken wel duidelijk. Authentiek maar helaas geen retro. Ook de betegeling van het toilet en de badkamer zijn wat uit de tijd. Niet iets wat persé direct aangepakt dient te worden maar nieuwe bewoners willen vast hun eigen stempel drukken op deze ruimtes. Wat fijn is, dat alle vertrekken ruim en licht zijn. Zoals de drie slaapkamers bijvoorbeeld. Een plat dak geeft het voordeel van praktisch benutte ruimtes, zonder schuinten, en dat zie je hier terug. Ook hier weer fraai stucwerk en een praktische laminaatvloer.
De CV-installatie is afgelopen jaar nog vernieuwd, waarbij tegelijkertijd enkele radiatoren vervangen zijn. Deze staat in een aparte faciliteitsruimte. Hier kan bijvoorbeeld ook de aansluitingen voor de wasmachine en eventuele droger worden gerealiseerd. Dat geeft een hoop extra ruimte in de badkamer. Ook hier liggen vele mogelijkheden open. En dat is eigenlijk sprekend voor deze woning. Als je met enige creativiteit rondkijkt, zie je al snel hoe je hier je eigen paleis van kunt maken. Het basismateriaal is in ieder geval uitstekend.

Indeling:
Begane grond: frontberging. Entree, hal met meterkast en gaderoberuimte, toilet met fontein en ínpandige berging.
Keuken met ingebouwde gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, dubbele spoelbak en oven, in open verbinding met de woonkamer. Woonkamer met openslaande deur naar achtertuin, met tuinberging en achterom, en open trap.
Eerste verdieping: afgesloten overloop met bergruimte. Gang. 3 Slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, wastafel, tweede toilet en aansluiting wasmachine. Faciliteitsruimte voor opstelling CV-installatie (2017).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 106 m2;
- Inhoud 384 m3;
- Perceelgrootte 143 m2 eigen grond;
- in gewild Westerkoog, aan het groen van de Krommesloot;
- nieuwe CV-installatie en diverse radiatoren (2017);
- fraai stucwerk en laminaatvloeren;
- snelle oplevering mogelijk;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een zeer gezellige buurt met fijne buren in een groene omgeving waar kinderen ook heerlijk kunnen spelen. De woning is voorzien van grote raampartijen waardoor er heerlijk veel daglicht binnen komt. De tuin is op het zuiden gelegen en kent daarom veel zon uren waardoor het fijn vertoeven is.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

384 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijk, zonnig, veel ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's