Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

ZOEKT U VOOR UW GEZIN EEN FIJNE WONING IN EEN RUSTIGE, GROENE EN KINDVRIENDELIJKE OMGEVING? DAN BIEDEN WIJ U DEZE RUIME OORSPRONKELIJKE 6-KAMER EENGEZINSWONING MET UITGEBOUWDE WOONKAMER EN 4 SLAAPKAMERS AAN MET EEN BESCHUT GELEGEN ACHTERTUIN OP HET OOSTEN EN TEVENS EEN RIANT EN ZONNIG DAKTERRAS OP HET WESTEN!
GELEGEN AAN EEN AUTOVRIJE STRAAT EN VLAKBIJ HET CENTRALE PARKEERTERREIN. IN DE WIJK ZIJN VEEL SPEELFACILITEITEN VOOR KINDEREN AANWEZIG. SCHOLEN, WINKELCENTRUM, OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
De entree is gelegen aan een wandelpad met veel groen en geeft toegang tot de hal met een ruime berging waarin de meterkast aanwezig is. Tevens vindt u in de hal het wandcloset met fontein en een cv-kast waar de ketel hangt. Via de hal komt u in een halfopen keuken met het keukenblok in L-opstelling welke is voorzien van enige inbouwapparatuur zoals de koelvriescombinatie, de 4-pits gaskookplaat met oven en wasemkap en de spoelbak. De aangrenzende uitgebouwde (2.75 meter) woonkamer is door de grote raampartij heerlijk licht en biedt toegang tot een heerlijke beschut gelegen achtertuin op het oosten. Via de open trap in de woonkamer bereikt u de EERSTE VERDIEPING. Hier zijn in totaal 3 slaapkamers te vinden (op dit moment zijn de oorspronkelijke 2 slaapkamers aan de achterzijde bij elkaar getrokken maar dit is, indien gewenst, eenvoudig te herstellen in de oorspronkelijke situatie). Verder treft u nog de 2 overige slaapkamers aan welke beiden aan de voorzijde gelegen zijn alsmede nog een ruime bergkast welke ook vanaf de overloop bereikbaar is. Als laatste op deze verdieping nog een gemoderniseerde badkamer welke is voorzien van een douche voorzien van glazen schuifdeuren, wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet. Middels de trap op de overloop bereikt u de TWEEDE VERDIEPING: Op de overloop vindt u allereerst een bergkast en ruimte voor de wasmachine en droger. Verder vindt u hier nog de ruime 4e slaapkamer en de toegang tot het royale dakterras op het westen.

KENMERKEN:
- eigen grond
- bouwjaar ca. 1973
- woonoppervlak ca. 135 m2
- perceeloppervlak 135 m2
- externe bergruimte (schuur) ca. 2,4 m2
- verwarming middels c.v. ketel 2004
- woonkamer is 2.75 meter uitgebouwd
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- voorzien van dakisolatie (platte daken)
- uitgebreide “vragenlijst bij verkoop woning” digitaal beschikbaar
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- verkoopvoorwaarden Essesteijn van toepassing
- oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“40 jaar met plezier gewoond. Onze 4 zonen hier opgegroeid en konden veilig spelen in de wijk. Ons huis was heerlijk voor de boys met een eigen kamer. Na de uitbouw een nog ruimere huiskamer. Nu ze uit huis zijn en en zelf een gezin hebben kijken ze terug op een onbezorgde jeugd.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Nabijheid basisschool en sporthallen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's