Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het rustig gelegen en landelijke plaatsje Werkhoven, gemeente Bunnik, bieden wij u te koop aan deze complete EENGEZINSWONING met TUIN op het ZUIDEN, VIJF SLAAPKAMERS, DAKKAPEL en een comfortabele indeling.

De eerste indruk is belangrijk en dat zit bij deze woning zeker goed! Zo is de voortuin opnieuw aangelegd en voorzien van nieuw, modern straatwerk waardoor er een ruim terras is ontstaan. Bij binnenkomst voelt het huis ook gelijk goed door de moderne en lichte kleuren die zijn gebruikt en de praktische indeling. De woonkamer is zeer licht te noemen door de grote raampartijen waarbij wonen en eten goed gescheiden blijven. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne keuken in hoekopstelling (2013) die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u direct toegang tot de achtertuin op het Zuiden. Deze keurig bestraatte tuin biedt vele zonuren en direct toegang tot de aangebouwde stenen berging met de achterom. De gehele begane grond is voorzien van een lichte laminaatvloer met v-groef die bijdraagt aan de trend van deze tijd.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten wat zorgt voor extra ruimtewinst. De badkamer is netjes en voorzien van een douchecabine, tweede w.c., een wastafelcombinatie en een radiator. Ook deze verdieping is wederom zeer licht te noemen door de toepassing van grote raampartijen.

Ook de zolder is optimaal ingedeeld. Hier treft u een voorzolder aan met opstelplaats voor uw wasapparatuur, de c.v.-installatie en heeft u toegang tot de twee mooie slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel uitgevoerd met kunststof kozijnen en de kamer aan de voorzijde beschikt over een groot dakvenster.

Deze ideale starterswoning is gelegen op korte afstand van lokale middenstand zoals bakkerij en supermarkt. Grotere winkelcentra in plaatsen zoals Houten, Odijk en Bunnik liggen op circa 10 autominuten afstand en zijn goed te bereiken. Autosnelweg A-12 bereikt u middels deze provinciale weg of u maakt gebruik van de aanwezige busverbinding.

Bouwjaar 1968. Perceel 138 m2. Woonoppervlak: 113 m2. Inhoud: 406 m3.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin, entree/hal, toiletruimte met fontein, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Toegang tot de ruime en lichte doorzon woonkamer. Aan de achterzijde de halfopen keuken in hoekopstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gasfornuis, oven/magnetron, Quooker, koel-vriescombinatie en een afzuigschouw. Via de tuindeur in de keuken naar de achtertuin gesitueerd op het Zuiden, hoofdzakelijk voorzien van straatwerk en beschikt over een stenen berging en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (13, 11 en 7 m2) waarvan twee voorzien zijn van een vaste kast. Volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en een 2e toilet.

Tweede verdieping:
Zolderverdieping met voorzolder waar de C.V.-ketel (Nefit HR bouwjaar 2010) en de wasruimte aanwezig is. Toegang tot twee slaapkamers (9 en 7 m2) waarbij de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. Het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde behoort bij deze woning tot de mogelijkheden!

Bijzonderheden:
-Ideale starterwoning;
-Vijf slaapkamers;
-Lichte doorzon woonkamer;
-Tuin op Zuiden;
-Voortuin recent opnieuw bestraat;
-Keuken van 2013 en voorzien van inbouwapparatuur;
-Schilderwerk buitenzijde 2017;
-Rustige ligging;
-Exact gemeten, bekijk de digitale plattegronden voor de indeling;
-Video

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

406 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

138 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's