Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een bijzonder welkom aan Walkade 18d..... Bijzonder?? Ja, eigenlijk best wel, als je de foto's bekijkt en zeker als je een bezichtiging doet, dan ervaar je het zelf.

Hier wil je wonen, hier wil je leven, dit wordt je nieuwe [t]huis! Tenminste als jij op zoek bent naar een nieuw [t]huis met de volgende kenmerken.

Hebben wij je interesse weten te wekken? Vraag dan nu eerst de brochure aan en ontvang binnen 5 minuten alle informatie die jij wenst over deze woning.

Aangevraagd? Dan gaan we snel verder ...

Juist… de kenmerken of eerder gezegd belevingen....

- Bruisend maar rustig wonen in de binnenstad.
- Veel voorzieningen binnen handbereik.
- Vrij wonen in de binnenstad.
- Geweldig uitzicht.
- Wonen met karakter.

Wat is er verder nog meer bijzonder aan deze woning ... We leggen het je uit!

Deze geweldige karakteristieke stadswoning met drie slaapkamers is absoluut de moeite waard om te bekijken. Bij binnenkomst merk je het namelijk direct, de fraaie hardhouten bordestrap is het hart van de woning.
Ook nemen wij je graag even mee naar buiten, met name rondom de woning, wat een uitzicht heb je over het Kloosterplantsoen, dit is als het ware je voortuin.

Ga je mee naar binnen?

Souterrain:
Vanuit de begane grond entree aan de straatzijde van de woning kom je middels het trappenhuis in het souterrain. Een woonverdieping waar je graag verblijft!
Je maakt hier in de ochtend een heerlijke verse kop koffie en vervolgens kan je dit opdrinken aan de bar, je eettafel of bij mooi weer op het terras in de overdekte buitenruimte, welke via de openslaande deuren is te bereiken.

De bijzonder ruime, moderne keuken van circa 20 m² is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pitsgasfornuis, heteluchtoven, rvs-recirculatiekap, magnetron, vaatwasser, koelkast en diepvrieslades.

De keuken heeft een mooie grijze plavuizen vloer met vloerverwarming. Via de keuken is tevens de bijkeuken met wasmachine-opstelling en de inpandige berging te bereiken welke is voorzien van een vaste kast.

Via de fraaie hardhouten bordestrap naar...

Begane grond en entree:
Zeer fraaie entree (straatzijde woning) en open trappenhuis. Hier bevindt zich de meterkast en toegang tot de woonkeuken en toegang naar de woonverdieping. Onder de entree/hal is een kleine kelder voor extra opslagruimte.
Leuk detail; in de trap is bergruimte gemaakt, nooit meer last van rondslingerende schoenen of eventueel kinderspeelgoed.

Via de fraaie hardhouten bordestrap naar...

De woonverdieping:
Hier bevindt zich de royale L-vormige woonkamer (30 m²). Aan de achterzijde een glazen pui met openslaande deuren naar het sfeervolle en overdekte balkon. Tot in de late avond, kan je hier genieten van de zon. Van hieruit heb je uitzicht op het binnenhofje.
De voorzijde van de woonkamer heeft twee karakteristieke grote (te openen) ramen, met uniek vrij uitzicht over de stadsmuur, de stadsgracht en het fraaie park Kloosterplantsoen. En dan de gashaard in de woonkamer! Sfeervol toch?!

Via de fraaie hardhouten bordestrap naar...

Tweede verdieping:
Op de ruime overloop tussen de eerste en tweede verdieping is ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of extra kastruimte. De hardhouten bordestrap is als het ware de verbinding tussen alle ruimtes in de woning.
Als we de trap nemen naar de tweede verdieping dan kom je op de eerste slaapverdieping. Je treft hier twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde (circa 12 m²) is voorzien van een vaste trapkast en een Velux dakraam.
De slaapkamer aan de voorzijde (circa 13 m²) heeft een dakkapel en beschikt over schitterend vrij uitzicht. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een linoleum vloer in houtlook.
De badkamer is luxe en is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, een inloopdouche en een toilet.

Derde verdieping:
Een lichte, ruime slaapkamer van circa 17m², voorzien van een linoleum vloer in houtlook en 2 Velux dakramen. Veel bergruimte door schuifkasten aan beide zijden en een vaste (kleding)kast.
De CV-combiketel (2009) en mechanische ventilatie zijn weggewerkt achter een schuifwand, met tevens extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- Het energielabel betreft een voorlopig energielabel B.
- Karakteristiek woonhuis in 30-er jarenstijl, met het comfort van nu.
- Op een van de mooiste plekjes van IJsselstein, met uniek vrij uitzicht.
- Parkeerplaats met carport op eigen terrein.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

508 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

275 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's