Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

 

Anoniem

 

Anoniem

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime, uitgebouwde woning met vrijstaande bedrijfsruimte op een mooie locatie nabij het IJsselmeer. Aan de achterzijde grenst het perceel aan het water en heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen. De bedrijfsruimte is in gebruik geweest als autobedrijf en biedt diverse mogelijkheden. Het geheel is gesitueerd op een ruim perceel van 1088 m2 eigen grond met veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Het perceel beschikt over een heerlijke achtertuin aan water met uitzicht over de landerijen en ook aan de voorzijde kijkt u de vrijheid in. Er zijn diverse voorzieningen op geringe afstand zoals winkelcentrum “Beldershof” met o.a. een supermarkt, bakker, slager en drogist, meerdere scholen en sportfaciliteiten.
Het geheel is keurig onderhouden en kan zo betrokken worden.

Indeling woning:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang naar de verdieping. Aan de voorzijde van de woning de ruime woonkamer met recent gestuukte wanden en plafonds en nieuwe radiatoren en aansluitend een gezellige woonkeuken met hoekopgestelde keukenunit v.v. diverse inbouwapparatuur. Tevens op de begane grond de badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachineaansluiting, een separaat toilet en een ruime slaap-/hobby-/eetkamer met openslaande tuindeuren. De achtergevel is voorzien van knikarm zonnescherm en op afstand bedienbare screens, de openslaande tuindeuren en achterdeur zijn voorzien van plissé hordeuren.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en toilet. De hoofdslaapkamer is v.v. inbouwkasten en een wastafel. Tevens is er een kleine bergzolder aanwezig.

Bedrijfsruimte:

De keurig onderhouden bedrijfsruimte is tot voor kort in gebruik geweest als autobedrijf. In overleg kan de garageapparatuur (zoals o.a. 2- en 4-koloms hefbruggen) overgenomen worden. De bedrijfsruimte is circa 7.8 m breed x 17.84 m diep, de gevels zijn opgetrokken uit metselwerk, de vloer is uitgevoerd in beton en op het dak liggen asbestcement-golfplaten. Het buitenterrein is volledig bestraat en afsluitbaar middels een hek.
Het huidige bestemmingsplan geeft een combinatie aan van wonen en werken, maar mogelijk kan dit omgezet worden in een volledige woonfunctie in combinatie met hobbymatige activiteiten (e.e.a. in overleg met de gemeente).

Tuin:

Fraai aangelegde tuin gesitueerd op het zuidwesten en gelegen aan water. Vanuit de tuin heeft u prachtig uitzicht over de landerijen. De tuin is v.v. diverse terrassen met tuinverlichting, een houten berging en een overkapping met infra rood verwarming waaronder u tot in de late uurtjes kunt genieten van de ondergaande zon.

Algemeen:

- Bouwjaar: Circa 1935
- Perceeloppervlak: 1088 m2 eigen grond
- Woonoppervlak: Circa 134 m2
- Inhoud woning: Circa 382 m3
- Externe bergruimte (bedrijfsruimte): Circa 156 m2

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de zomer kunnen we altijd enorm genieten van de meerkoeten, eenden, zwanen en de prachtige waterlelies in de sloot achter het huis”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1931-1944

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

382 m³

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

1088 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heel veel ruimte en privacy

 

Veel parkeergelegenheid

 

Diverse terrassen aan water gelegen met prachtig uitzicht

 

Zeer goed onderhouden

 

Dicht bij Ijsselmeer, vakantiepark, jachthaven en centrum van Andijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem