Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Locatie en goede afwerking!

Dat zijn de trefwoorden die op deze fraaie middenwoning van toepassing zijn.

Zo is de locatie, in de wijk Strijland, uiterst aangenaam te noemen. Voorzieningen zoals winkels, stadscentrum, NS-station, scholen en uitvalswegen zijn in de nabijheid van de woning aanwezig.

Dan de comfortabele woning zelf. Vanaf 2000 is deze woning gemoderniseerd. Zo zijn o.a. de keuken (2006), badkamer (2003) vervangen en is de tuin opnieuw aangelegd. Opvallend aan deze woning is de breedte van maar liefst 5,70 m. Hierdoor zijn alle vertrekken royaal qua formaat.

De indeling is als volgt, loopt u mee?
Een voetpad van straatwerk leidt u naar de voordeur. Na binnenkomst door de voordeur betreedt u de hal van waaruit u toegang vindt tot de meterkast, toilet en de woonkamer. Z-vormige woonkamer met trapkast. Door deze vorm van de woonkamer is er een royale zit- en eethoek. Halfopen keuken in L-opstelling voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, 6-pits fornuis (Boretti), magnetron en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van bad, toilet, wastafelmeubel en douche.

Tweede verdieping:
Aangekomen op de tweede verdieping biedt de overloop toegang tot de vierde slaapkamer. Op de overloop is de cv-opstelling en de wasmachineaansluiting. Boven de slaapkamer is een bergzolder.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten. Deze royale tuin is fraai aangelegd met sierbestrating, een stukje gazon, groene borders met beplanting, terras en fraaie overkapping. Wat opvalt is de hoeveelheid privacy die u heeft in de tuin.

De prima locatie van de woning in de buitengewoon gemoedelijke woonwijk en de nette afwerking van de woning zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in deze heerlijke woning.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

315 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

158 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's