Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 238.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE IN DE KERN VAN ZEELAND GELEGEN KEURIG VERZORGDE HOEKWONING MET EXTRA GROTE GARAGE MET TUINBERGING, DICHTE CARPORT EN LEUKE VRIJE TUIN!
De woning is netjes onderhouden en heeft door de hoekligging een wat groter perceel. Deze woning is ideaal voor starters maar ook voor gezinnen of oudere mensen die graag dichtbij het centrum wat kleiner willen gaan wonen. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar!

De woning is gebouwd in 1971 en heeft een inhoud van 380 m³ met een woonoppervlakte van 90 m². Daarnaast is er nog 14 m² overige inpandige ruimte op de 2e verdieping met een hoogte boven de 1,5 m waar mogelijkheden zijn om een extra kamer te realiseren voor de liefhebbers. De externe bergruimte is 31 m² groot (garage en berging) en de gebouwgebonden ruimte 29m² (dichte afgesloten carport). De Perceeloppervlakte bedraagt 232 m².

Indeling: Hal met meterkast, deels betegelde toiletruimte met fontein, trapkast en trapopgang naar boven. Vervolgens komt u in de keuken. De dichte keuken is netjes doch eenvoudig en voorzien van enkele inbouwapparatuur (welke tussentijds vernieuwd zijn) zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast. De woonkamer is ca. 27 m² groot, heeft veel lichtinval en is afgewerkt met een laminaatvloer.
1e verdieping: Via de overloop zijn 4 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 12.2 - 10.3 - 6.8 en 5.6 m² groot. De eenvoudige badkamer is voorzien van douche en wastafel. Er is een vlizotrap naar de 2e verdieping. Het is echter mogelijk om boven de bestaande trap een vaste trap naar de 2e verdieping te realiseren voor de liefhebbers van een extra kamer. Deze open zolderruimte is nu in gebruik als bergzolder. Tevens treft u hier de opstelling van de combiketel (Atag bj. 2011).

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en enkele perken. De afgesloten carport is tevens een heerlijke plek voor een beschut zitje (tv-aansluiting aanwezig). Voor de carport kunnen ook nog 2 auto's op eigen terrein worden geparkeerd. De garage is in spouw gebouwd en voorzien van water, elektra, wasmachine-aansluiting en verwarming. Deze garage is ook volledig geïsoleerd en multifunctioneel te gebruiken (vb. als hobbyruimte/praktijkruimte/chillroom voor opgroeiende kinderen). Met een tuinligging op het zuidoosten kunt u volop genieten van de zon!

Algemeen: De woning is netjes onderhouden, voorzien van dakisolatie en ook de spouw is na-geïsoleerd met schuimkorrels. De kozijnen zijn deels voorzien van dubbele beglazing en deels voorzien van zonnescreens. Het buitenschilderwerk is in 2017 nog gedaan. Aan de achterzijde van de woonkamer hangt een elektrisch zonnescherm. Hoewel de woning keurig is onderhouden dient u naar wens rekening te houden met moderniseringskosten aan het interieur van de woning. De woning ligt op loopafstand van scholen, winkels en het gezellige centrum van Zeeland. Aan de achterzijde is een speeltuintje voor kinderen.

KORTOM EEN LEUKE HOEKWONING MET CARPORT EN GARAGE OP EEN BIJZONDER LEUKE CENTRALE PLEK!

Vraagprijs: € 238.000,- k.k.
Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

232 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

232 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Twee speeltuinen in de buurt. Voor het huis en achter het huis

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij de dorpskern

 

Biedt veel potentie om het helemaal naar eigen wens in te richten

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's