Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 269.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING MET GARAGE EN GROTE VRIJ GELEGEN TUIN. WINKELS, BASISSCHOOL EN SPORTVELDEN LIGGEN OP LOOPAFSTAND. CENTRUM VAN UDEN IS CA. 4 KILOMETER!

Deze woning is gebouwd in 1958, heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 108 m² en de overige inpandige ruimte (o.a. garage en zolder) is 33 m². Het perceel is maar liefst 375 m² groot. De inhoud van woning inclusief aangebouwde garage is circa 540 m³. Rond 2000 zijn een groot aantal kozijnen vervangen door aluminium met dubbele beglazing, de overige kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbel glas. . Ook de 2e verdiepingsvloer is toen geïsoleerd. Het dak van de woning is van binnenuit geïsoleerd en rond 2004 voorzien van nieuwe dakpannen. In 2010 is het platte dak van de aanbouw vervangen. Ook de voordeur is vervangen door een mooie hardhouten deur.

Indeling:
Hal met tegelvloer, meterkast en trapopgang. Vanuit de hal komt u in een gezellige woon-/zitkamer met laminaatvloer en spachtelputz wanden. Er is een dichte keuken met tegelvloer en keurige keukeninrichting voorzien van gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast. In de keuken is plaats voor een kleine eettafel. De provisiekelder is vanuit de keuken toegankelijk. Deze echte kelder is ideaal om uw voorraad koel te bewaren. Vanuit de keuken is toegang tot een portaal met nette toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, witgoedaansluitingen en doorgang naar de ruime eet-/tuinkamer. De vloer loopt vanuit de keuken, bijkeuken door naar de eet-/tuinkamer. Deze multifunctionele ruimte doet dienst als twee woonkamer, maar is ook perfect te gebruiken als eet- of hobbykamer. Er is rechtstreeks toegang tot de tuin.

Op de 1e verdieping is een overloop met vaste kast. Er zijn 3 slaapkamers (2 kamers met vaste kasten) met laminaatvloeren. De keurige badkamer is uitgevoerd met wandcloset, wastafel en douchecabine. Een flinke bergzolder is bereikbaar met een schuiftrap vanuit de overloop. Naast veel bergruimte hangt hier ook de Nefit Excellent cv.-ketel.

Naast de woning ligt een flinke oprit (voor parkeren van meerdere auto's op eigen terrein) met aansluitend de garage. Deze garage heeft een nieuw geïsoleerd dak gekregen en beschikt over openslaande deuren naar de oprit. Ook de tuin is direct vanuit de garage te bereiken.

De tuin is maar liefst 20 meter diep en ruim 10 meter breed! In de tuin zijn verschillende terrassen waaronder ook een overdekt terras met prieel. Verder ligt er gazon in de tuin. Door de gemetselde schutting aan de achterzijde en de laagbouw bij de achterburen is sprake van veel privacy in de achtertuin. Bij de aanbouw van de woning hangt een groot elektrische zonneluifel.

KORTOM EEN GOED ONDERHOUDEN WONING MET VERRASSENDE RUIMTES EN PRACHTIG GROTE TUIN.

Vraagprijs € 269.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis staat in een rustige straat, maar wel in actieve buurt. Er worden door de buurtvereniging allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1958

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

540 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

375 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

375 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het huis heeft een ruime tuin waardoor je zowel in de zon en in de schaduw kunt zitten

 

Je zit heel vrij, geen brandgang. Dit geeft een veilig gevoel

 

Het huis staat een unieke karakeristieke straat.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: