Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

AAN BREDE WOONSTRAAT GELEGEN UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING MET GARAGE EN TUIN MET OVERKAPPING. BASISSCHOOL, WINKELS EN DORPSPARK LIGGEN OP LOOPAFSTAND.

Deze woning is gebouwd in 1968 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 113 m². De woning inclusief garage is 555 m³ groot en is gelegen op een perceel van 274 m². Het dak van de woning is verhoogd aan de achterzijde en gelijk geïsoleerd, de kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing.

Indeling:
De entree is aan de zijkant van de woning en via de oprit te bereiken. In de hal met eikenhouten vloer zijn de meterkast, toiletruimte, provisiekast en de trapopgang naar de verdieping. De L-woonkamer heeft een eikenhouten vloerafwerking en schouw met gietijzeren gaskachel. Aan de voorzijde kijkt u vanuit de woonkamer mooi weg over de brede groenstrook de Wezelstraat in. Aan de achterzijde is een flinke uitbouw gerealiseerd, waar de keuken en tuinkamer zijn gerealiseerd. De half open keuken met tegelvloer is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met gaskookplaat en oven. Vanuit de keuken is er direct toegang tot de oprit. Achter de keuken is een grote tuinkamer aangebouwd. Deze ruimte is multifunctioneel en prima te gebruiken als bijkeuken/berging/speel- of hobbykamer. Op de vloer liggen tegels, er zijn openslaande deuren naar de tuin en een lichtkoepel zorgt voor extra lichtinval. In deze kamer is verder een vaste kast met schuifdeuren en een kast met witgoedaansluitingen.

Op de eerste verdieping van de woning zijn 2 slaapkamers, de badkamer en cv-ruimte gelegen. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren en op een slaapkamer is vaste kast. De nette en ruime badkamer is voorzien van een hoekbad, douche, toilet en wastafel. Vanuit de overloop is er toegang tot de cv-kast met opstelling cv-ketel (type: Nefit, bouwjaar: 2002) en is er een trapopgang naar de tweede verdieping. Op deze tweede verdieping is een verhoogde dakkapel geplaatst waardoor hier een 3e slaapkamer is ontstaan.

In de achtertuin heeft u volop privacy en kunt u heerlijk genieten van de zon door een ligging op het zuidoosten. De tuin beschikt over een terras, gazon en een grote overkapping. Vanuit de tuin is de garage bereikbaar welke ca. 23 m² groot is. De garage is ideaal geschikt als stallingsruimte voor uw auto en fietsen. Maar ook als hobbyruimte te gebruiken natuurlijk.

KORTOM EEN IDEALE STARTERS- EN GEZINSWONING OP EEN PRIMA LOCATIE GELEGEN.

Vraagprijs € 259.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

555 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

274 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

274 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's