Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze authentieke hoekwoning uit de Jugendstil (bouwjaar 1910) is gelegen aan de Deventerweg 63 te Zutphen. Een woning op een perfecte locatie om comfortabel en ruim te wonen, waar veel privacy wordt ervaren. In deze dynamische wijk ‘het Deventerwegkwartier’ zijn veel zelfstandige ondernemers woonachtig en treft u winkels, scholen, gezondheidszorg, sport en cultuur in de directe nabijheid.

De verkoper vertelt:
“De uitstraling van het huis is sprookjesachtig en de locatie is ideaal. Het station, de binnenstad en scholen zijn op loopafstand gelegen. Je kunt heerlijke wandelingen maken in de twee parken in de nabijheid, genieten van de prachtige bomen en het parkachtig landschap achter het huis. Hier bewonderden we graag de vogeltrek bij zonsondergang. Samen met onze 5 kinderen woonden we in een kasteeltje met veel privacy.”


Indeling

Begane grond
Via de voortuin bereikt u middels vijf traptreden de entree van de woning. De ontvangsthal van de woning is ruim door het hoge plafond en is afgewerkt met authentieke tegeltjes. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer, de keuken met serre en het souterrain. De lichte, sfeervolle woonkamer is ingedeeld in een zit- en eethoek. Middels de en-suite deuren met glas in lood ramen heeft u toegang tot de serre. De keuken is geplaatst in een wandopstelling en is uitgerust met diverse onder- en bovenkasten, een gaskookplaat, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie en staat in directe verbinding met de grote zonnige serre over de gehele breedte van het pand.

Souterrain
Het souterrain is vanuit de hal en de tuin bereikbaar en beschikt over een hal met aansluitingen voor witgoedapparatuur, een keukentje, douche en toilet, een courante tuinkamer met slaapnis voor twee bedden, een cv-ruimte, een slaapkamer en een wijnkelder. Deze ruimtes kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht, denk hierbij bijvoorbeeld aan een atelier, speelruimte of lounge.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft toegang tot een Frans Balkon. De twee slaapkamers aan de achterzijde bieden beide toegang tot het grote dakterras. De badkamer is voorzien van een nette tegelafwerking, douche, designradiator en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Op deze verdieping vindt u nog drie royale slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een wastafel, hoekbad met douche en een toilet.

Achtertuin
De achtertuin is lager gelegen dan de voortuin en is bereikbaar via een achterpad en middels een trap bij de veranda aan de achterzijde van de woning. De tuin beschikt over een vijver, een appelboom en de mogelijkheid tot meerdere zitjes in zon- en schaduwplekken.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1910

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1152 m³

Woonoppervlakte

304 m²

Perceeloppervlakte

232 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

154 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Elke ochtend zijn de koolmeesjes druk bezig om op ons balkon hun graantjes te pikken en zien we tijdens het ontbijt ook eekhorentjes bij de vogelnestjes komen. De Inmiddels grote goudvissen overwinteren nu goed. Elk najaar plukken we wel 60 cox oranjes en

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's