Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtig gelegen dubbel bovenhuis met entresol, twee badkamers en dakterras (ZW) van maar liefst 119 m²!

Dit ruime 5-kamer appartement is gelegen in een gebouw op EIGEN GROND! Dus je hebt hier geen last van erfpacht! Hierbij een impressie van de indeling:

Via de eigen entree bereik je de tweede verdieping, tevens de entree van het appartement. Op deze verdieping tref je de ruime hal en de woonkamer aan de voorzijde over de gehele breedte. De badkamer is centraal gelegen en v.v. douche, toilet en wastafel. De keuken aan de achterzijde staat in open verbinding met de eetkamer, welke ook dienst kan doen als slaapkamer. Aan de andere kant van de keuken tref je (nog) een slaapkamer. De twee balkons aan de achterzijde, zijn gelegen op het zuidwesten.

Op de derde verdieping is er een ruime overloop met keukenblok c.q. pantry. Hier heb je de beschikking over twee slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer zeer riant te noemen is en de beschikking heeft over een eigen moderne badkamer met ligbad, douchehoek, hangend closet (sanibroyeur) en wasmeubel. tevens is er een praktische inloopkast en hangt hier de nieuwe c.v. ketel. Het heerlijke dakterras ligt op het zuidwesten, zodat je hier aan het einde van de dag heerlijk van de zon kunt genieten.

Vanuit de hoofdslaapkamer is er een trap gecreëerd naar de entresol. Hier is door de ruime dakkapel een extra werk- c.q. slaapkamer beschikbaar.

Bouw:
Het gebouw is gebouwd omstreeks 1929. Het appartement heeft stenen gevels, houten vloerlagen en een zadeldak welke is voorzien van pannen. Het appartement beschikt over een nieuwe c.v. ketel (Remeha Tzerra HR-combi 2017).

Ligging:
Het appartement, dat achter het Hoofddorpplein is gelegen, heeft een ideale ligging. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels en gezellige cafés en restaurants. Je bevindt je zo in het Vondelpark en je hebt de beschikking over diverse tram- en busverbindingen in de nabije omgeving. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op eigen grond.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een kleine vereniging van eigenaren van 3 leden. Het beheer wordt binnen de V.v.E. zelf gedaan en er is een onderhoudsplan opgesteld, waardoor er continu onderhoud wordt gepleegd. De servicekosten bedragen momenteel € 75,- per maand, maar worden wellicht verhoogd in 2018 naar € 85,- per maand.

Bijzonderheden:
- Dubbele bovenwoning met entresol
- Woonoppervlakte 119 m2
- EIGEN GROND!
- Dakterras op het zuidwesten (niet vergund)
- Gelegen in de gezellige Hoofddorppleinbuurt
- Oplevering 01 mei 2018 mogelijk

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben genoten van deze woning. Met name van de extra ruimte die we hebben gecreeerd door het verbouwen van de derde verdieping. Wij vertrekken naar een woning met een tuin omdat onze zoon van 2 daar aan toe is. Maar hij gaat het kijken naar de eendjes in de Schinkel en naar de trams die aan de overkant van de schinkel in de tramremise te zien zijn missen. En wij gaan het heerlijke dakterras missen. Het kan hoogzomer erg heet zijn, maar daar tegenover staat dat je er vanaf maart t/m oktober heerlijk kunt vertoeven en de zomeravonden zijn fantastisch! Het rondje winkels wat we hier altijd liepen, alle winkeltjes op het hoofddorpplein gaan we ook missen. Het blijft een heerlijke buurt om in te wonen!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1929

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buurt, Veel eettentjes/koffietentjes en winkels op loopafstand

 

2 min fietsen naar vondelpark en toch zo op de ring A10, A4 en A9 en ruime parkeermogelijkheid

 

In de zomer van 11u-22u zon op het dakterras

 

Originele jaren 20 details

 

Knus en warm in de winter met extra gashaard

 

Leuke buren

 

Fijne, kleine vve

 

Vrij uitzicht door straat naar 2 kanten door bocht die in straat loopt en uitzicht op de Schinkel (gracht)

 

Rustige straat, brede trottoirs

 

Heerlijk ruime woning met veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's