Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 244.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

MODERNE TUSSENWONING IN JAREN '30 STIJL MET BERGING EN TUIN GELEGEN IN WOONWIJK HOENDERBOS III. GELEGEN OP KORTE AFSTAND VAN ONTSLUITINGSWEGEN, BASISSCHOLEN EN OOK HET CENTRUM VAN UDEN IS IN 5 FIETSMINUTEN TE BEREIKEN.

De woning is gebouwd in 2008 en heeft een gebruiksoppervlakte van 107 m². De woning is circa 385 m³ groot en is gelegen op een perceel van 123 m². Er is uiteraard sprake van volledige isolatie ten aanzien van dak, muren en vloer en de hardhouten kozijnen zijn uitgevoerd met isolerende beglazing.

Indeling begane grond:
Hal voorzien van antracietkleurige tegelvloer, meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fontein en toegang tot de woonkamer. In de woonkamer ligt dezelfde antracietkleurige tegelvloer. De wanden zijn voorzien van spuitwerk en in de woonkamer is een voorraadkast onder de trap. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van keurige keukenblok met elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Er is een open trap in de woonkamer die toegang geeft tot de 1e verdieping.

1e verdieping:
De overloop is voorzien van laminaat en geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, technische ruimte en vaste trap naar de tweede verdieping. Op de slaapkamers ligt laminaat, de wanden zijn voorzien van spuitwerk en de ramen zijn voorzien van rolluiken. De nette badkamer is voorzien van een donkere tegelvloer, gedeeltelijk licht betegelde wanden en de inrichting bestaat uit een douchecabine, toilet en wastafel. In de technische ruimte is de opstelling van een cv.-ketel (huurketel, type: Remeha, bouwjaar: 2016), ventilatie-unit en witgoedaansluitingen.

2e verdieping:
Open zolderruimte voorzien van laminaatvloer en velux dakramen. Deze ruimte is prima geschikt voor het creëren van een derde slaapkamer.

De tuin is gelegen op het westen en voorzien van ruim terras met elektrisch zonnescherm, kunstgras en houten tuinhuis voorzien van elektra. Aan de achterzijde is een achterom naar het openbaar gebied.

KORTOM EEN PRIMA STARTERSWONING MET PRACHTIGE UITSTRALING IN EEN GEWILDE WOONOMGEVING !

Vraagprijs: € 244.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben genoten van een kindvriendelijke en erg betrouwbare omgeving. Wij voelden ons snel thuis in deze buurt. Waar vooral jonge gezinnen en hardwerkende mensen wonen. De ligging is perfect ten opzichte van het centrum van Uden en de A50. Tevens is de wijk erg mooi, echt iets om trots op te kunnen zijn.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

123 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Het huis is gebouwd in jaren 30 stijl.

 

De wijk is erg ruim opgezet.

 

Dichtbij uitvalswegen zoals de A50.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's