Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Alles binnen handbereik
Deze meer dan verzorgde tussenwoning is zeer centraal gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkelstraat De Amsterdamstraat ligt nagenoeg om de hoek alsmede de uitvalswegen richting Amsterdam. Het centrum met alle voorzieningen is eenvoudig op de fiets te bereiken terwijl scholen en openbaar vervoer op loopafstand zijn gelegen.

Niet alleen vanwege de locatie is deze woning een bezichtiging waard maar ook de woning zelf mag zeker van binnen gezien worden. De woning is op de begane grond uitgebouwd, beschikt over 3 ruime slaapkamers en is meer dan verzorgd.

Begane grond:
entree, hal met meterkast en garderobe, toilet met fonteintje, ruime en uitgebouwde tuingerichte woonkamer met trapkast en schuifpui met toegang tot de achtertuin, de keuken is aan de voorzijde gelegen. De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en onder andere voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven.

1e Verdieping:
overloop, zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een ruime en lichte slaapkamer gelegen. De badkamer is ruim, in lichte kleurstelling doch eenvoudig uitgevoerd met douche, toilet en wastafel

2e Verdieping:
grote open zolderruimte met aansluiting wasmachine en opstelling c.v.-combi ketel, aan de achterzijde is de 3e slaapkamer met dakraam.

Achtertuin:
verzorgde achtertuin op het zuidoosten met ruime stenen berging

Goed om te weten:
* heerlijk gezinshuis
* zo te betrekken
* Oplevering geheel in overleg
* gehele woning is voorzien van laminaatvoer
* zeer verzorgd
* vloeren, stucwerk en keuken allen in 2014 vernieuwd
* buitenschilderwerk recentelijk uitgevoerd
* eenvoudig 4e slaapkamer te realiseren
* bezichtigingen ook op zaterdag mogelijk

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“het is ontzettend fijn om op deze plek te wonen. een leuke buurt met winkels en scholen bijna om de hoek en het gezellige centrum van Haarlem op loop of fiets afstand. Het is een heerlijk licht huis en in de zomer is het heerlijk zitten in de tuin en met de schuifpui helemaal open haal je het zonnetje in huis. De ruime slaapkamers zijn vooral met kinderen erg fijn. Iets meer dan 3 jaar geleden, toen we hier kwamen wonen, hebben we veel vernieuwd. Leidingen verlegd om designradiatoren te plaatsen, een muurtje weg gebroken om de keuken te verlengen, er is een nieuwe keuken geplaatst, er is in de hele woning laminaat gelegd en alles is gestuct en er is een zolderkamer gebouwd. Wij gaan verhuizen naar een andere plaats maar we twijfelen er niet aan dat de mensen die in dit huis komen er met veel plezier zullen wonen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

83 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

centraal gelegen

 

dichtbij scholen

 

lichte woning

 

bushalte in de straat

 

leuke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's