Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze keurige gemoderniseerde woning kunt u zo in(!). De oude kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas (HR++) en de badkamer is vernieuwd in 2014. U kunt heerlijk van de zon genieten in de prachtige achtertuin op het zuidwesten met achterom, en ruim uitzicht op groenvoorziening. U kunt makkelijk de auto parkeren want er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

En dan ligt de woning ook nog in de gewilde woonwijk Aldlân. U loopt zo naar de basisscholen, gezondheidsvoorzieningen en een winkelcentrum. Daarnaast bent u ook zo de wijk weer uit naar de uitvalswegen richting Heerenveen, Drachten en Harlingen. Op de fiets bent u in 10 minuten in het bruisende stadscentrum.

Via de ongeveer 6 meter diepe voortuin met een vrijstaande stenen berging, komt u bij de entree van de woning. Via de hal met toilet komt u in de moderne half open keuken met diverse inbouwapparatuur. De lichte tuingerichte woonkamer met trapkast heeft een prachtig schuifpui met ruim uitzicht op de tuin met overkapping en groenvoorziening.

Op de eerste verdieping komt u via de overloop in de drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer van 2014 met een inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel.

De tweede verdieping heeft een ruime overloop met de wasmachine-aansluiting en de Remeha Avanta CV-installatie (2012). U treft hier ook de ruime zolderkamer aan met veel bergruimte.

Graag tot ziens tijdens een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elf jaar hebben we met veel plezier in de groene wijk gewoond. Zeker Sinds het huis volledig in het kunststof zit woont het er erg aangenaam. De schuifpui en tuin overkapping zorgen ervoor dat de woonkamer en tuin bijelkaar horen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

389 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's