Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Pastoor Lauteslagerstraat 4 te Reutum

Heerlijk wonen aan de rand van Reutum op een kindvriendelijke locatie in een royale 2/1 kapwoning ? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Goed onderhouden en moderne woning met woonkeuken, grote schuifpui naar de tuin, 4 slaapkamers, bijkeuken, garage en een zonnige tuin op het westen met overkapping en houten berging.

Een gezellig dorp om te wonen en de steden zoals Oldenzaal en Almelo zijn op ongeveer 15 (auto)minuten afstand gelegen. Gelegen nabij basisschool en het prachtige buitengebied van Reutum.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken en de garage.

De straat- en tuingerichte woonkamer van circa 31 m² is afgewerkt in keramisch parket met vloerverwarming. Aan de achterzijde van de kamer is een grote schuifpui geplaatst met vrij uitzicht op de tuin. In de royale woonkeuken is een moderne L-vormige inbouwkeuken geplaatst met een granieten aanrechtblad. Als inbouwapparatuur een 5-pits inductiekookplaat, combimagnetronoven, koelvriescombinatie, vaatwasser en een rvs afzuigkap.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Hier is een extra keukenblok geplaatst met spoelbak en nog een koelvriescombinatie (=ter overname). Het keukenblok beschikt over veel lades en kastjes, waardoor u lekker veel opbergruimte heeft. Via de bijkeuken is er toegang tot de tuin en de voorgelegen garage. De garage heeft een oppervlakte van circa 12 m² en beschikt aan de voorzijde over openslaande deuren en een loopdeur richting de oprit.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en 3 slaapkamers.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 17, 15½ en 9 m² en zijn allemaal afgewerkt met vloerbedekking.

De moderne badkamer is aan de voorzijde gelegen en uitgevoerd in grijs/wit kleurstelling. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met drain en regendouche, dubbele wastafel en een hangend toilet met ingebouwde spoeling.

Tweede verdieping:
Overloop met separate ruimte voor de cv-ketel, de wasautomaat, de wasdroger en een vierde slaapkamer. Deze ruime kamer van circa 14 m² is mooi licht en beschikt over een Velux dakvenster.

Tuin en berging:
De tuin is gesitueerd op het westen en aangelegd met een groot terras, voorzien van een mooi breed zonnescherm. Verder borders met beplanting en een groot gazon. Achter in de tuin een houten berging met daarvoor een overkapping.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1976. Geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en qua isolatie eveneens aangepast aan de huidige geldende normen. De perceels-oppervlakte bedraagt 303 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 484 m³. De woonoppervlakte bedraagt circa 139 m², gemeten inclusief de zolderverdieping vanaf de 1,50 lijn. De centrale verwarming en warmwatervoorziening worden verzorgd door een Bosch CV-ketel van het bouwjaar 2012 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ons huis staat in een kindvriendelijke buurt, aan de rand van het dorp. Ons huis staat op loopafstand van de basisschool. De tuin is op het westen, hierdoor de gehele dag zon! Ook is er een mooie groene omgeving waar je erg mooi kunt wandelen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

484 m³

Woonoppervlakte

139 m²

Perceeloppervlakte

303 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

303 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's