Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op de derde de etage gelegen, ruim ingedeeld 3-kamer appartement met berging in de onderbouw.

Indeling:
Entree, centrale hal, badkamer met douche en wastafel, daarnaast een net toilet en de dichte keuken aan de voorzijde met wasmachineaansluiting. Aan het einde van de hal treft u de ruime en lichte woonkamer. Je hebt de beschikking over 2 slaapkamers, waarvan er één toegang geeft tot het op het zuiden gelegen balkon.

Voor een verdere indruk van de indeling zijn de plattegronden bijgevoegd.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming.

Ligging:
Op loopafstand heb je openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS en tevens bus 63) en binnen 5 a 10 minuten zit je op de A9 en A10. Op circa 10 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar de meeste bekende winkels zich bevinden.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) bedraagt € 48,63 per jaar. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een appartement binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging waarin zowel de stookkosten als reserveringen voor groot toekomstig onderhoud is opgenomen. De maandelijkse kosten zijn € 244,- incl. voorschot stookkosten, maar deze servicekosten kunnen eventueel worden verhoogd in verband met renovatie aan de balkons en energiebesparende maatregelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de makelaar.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlak: 61 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten: € 228,55 per maand (incl. onderhoud, opstalverzekering en voorschot stookkosten)
- Erfpacht € 48,63 per jaar, jaarlijkse indexatie. Tijdvak loopt tot 16 mei 2038
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

188 m³

Woonoppervlakte

61 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's