Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In deze rijwoning aan de Bijlstraat in Zaandam is een gezin opgegroeid, dat is goed te zien. Daar moet je een beetje doorheen kijken en ervaren wat een eengezinswoning in de gezellige Rosmolenbuurt voor levensinvestering is. Een leuk huis, met 4 slaapkamers en een lekker ruime achtertuin, in een opkomende buurt. Want dat is de Rosmolenbuurt. Nieuwbouw en gerenoveerde woningen wisselen elkaar af en zorgen voor een gemêleerd gezelschap aan bewoners. Vooral jonge gezinnen vinden hun weg naar dit wijkje vlak aan de rand van het stadscentrum, waar speelveldjes en basisscholen nooit meer dan een stoep van huis verwijderd zijn. Bij wijze van spreken… Binnen een straal van 10 minuten lopen ben je in de supermarkt, op de basisschool, in het buurthuis, middenin het Burgemeester In ’t Veldpark of op de Gedempte Gracht, het dynamische en veelgeroemde stadshart van Zaandam. Achter het park ligt het hypermoderne Zaans Medisch Centrum, waarvan we hopen dat je er alleen komt omdat er een Albert Heijn XL gevestigd is… Centraler dan dit wordt het niet, in deze prijsklasse.

De buitenzijde van de woning ziet er goed onderhouden uit, met kunststof kozijnen is dat een fluitje van een cent, aan de binnenkant mag wel weer eens wat gebeuren. Hier is een druk gezin ‘overheen’ gegaan en dat heeft wat sleetsheid opgeleverd. Totaal niet erg want dat biedt de koper de mogelijkheid om zonder gewetensbezwaren voor een nieuwe inrichting te kiezen. Met een paar goed gemikte cosmetische ingrepen, verandert deze nu nog wat gedateerde woning al snel in een op de eigen smaak aangepast thuis!
En aangezien Keulen en Aken ook niet op één dag zijn gebouwd, hoeft niet alles ineens aangepakt te worden. Alles, keuken en sanitair inbegrepen, functioneert prima.

Indeling:
Begane grond: entree, gang met meterkast. Toilet met fontein. Trapopgang met diepe kast. Doorzonwoonkamer met boog naar klassieke keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur als vijfpitsgaskookplaat, combi-oven en afzuigkap in schouw. Aansluitende bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Openslaande deur naar royale achtertuin (6 x 13 meter) op het zuiden. Aangrenzende stenen schuur en houten fietsoverkapping. Achterom naar steeg.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 3 Slaapkamers waarvan 1 met balkon (tuinzijde). Badkamer met ligbad/ douche, wastafel met meubel en tweede toilet.
Tweede verdieping: overloop met bergruimte en opstelling CV-installatie. 4e Slaapkamer met dakraam en bergkasten achter het dakbeschot.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 94 m2;
- inhoud 346 m3;
- perceelgrootte 142 m2 eigen grond;
- 13 meter diepe achtertuin op het zuiden;
- 4 slaapkamers, waarvan 1 met balkon;
- rustige eenrichtingstraat in gewilde Rosmolenbuurt;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“we hebben hier met veel plezier gewoond voor 12 jaar, maar nu ons gezin groter is geworden zijn we uit onze woning gegroeid. Het fijne is dat de tuin lekker ruim is en de kinderen de ruimte hebben om te spelen en de zomers zijn gewoon weg heerlijk in de tuin . Lekker de ruimte voor een zwembad. Ook vonden we het erg fijn dat alles op loopafstand te bereiken is. Zoals de winkelstraat en supermarkt, een park met speeltuinen en heerlijk om te wandelen. De grote ramen zorgen voor veel licht inval en de open keuken maakte het voor ons helemaal af. Overal in huis veel licht door alle ramen die voorzien zijn van dubbelglas. Veel bergruimte en ruime kamers , de zolder hebben we erbij getrokken en een slaapkamer gemaakt met dakraam. Hierdoor een ruime slaapkamer erbij. En de uitbouw voor wasmachine en droger voor meer ruimte in badkamer die ook geheel aangepakt is. In de buurt word regelmatig iets georganiseerd voor kinderen ,en zijn er vanuit de scholen veel activiteiten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1955

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

346 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

142 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

centraal gelegen

 

scholen in de buurt

 

supermarkt en stad in de buurt

 

park met speeltuinen

 

Er hebben nette mensen in gewoond

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: