Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ter Aar, A.G.M. van der Hoevenstraat 73

Speelse, goed onderhouden geschakelde woning met garage, parkeerplaatsen op eigen terrein en een zonnige tuin op het zuidwesten

• Zeer ruime woonkamer (ca. 55 m2) met moderne open keuken (greeploos)
• Royale garage van maar liefst 18 m2 en parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s
• Riante tuin (ca. 138 m2) op het zuidwesten met een sfeervolle overkapping
• De voorzieningen liggen op loopafstand van de woning
• Centraal gelegen in de Randstad en een goede uitvalsbasis richting de grote steden

Deze goed onderhouden tweelaagse woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Langeraar. Langeraar is centraal in de Randstad gelegen en is een goede uitvalsbasis richting Schiphol, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Utrecht. Met de ligging in het Groene Hart woont u in een groene omgeving. De Langeraarse Plassen bieden volop recreatiemogelijkheden voor onder andere zeilers en surfers. Langeraar is een vriendelijk dorp met een landelijk karakter. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum: "De Strooplikker" en ook andere voorzieningen liggen op korte afstand.

Begane grond
Via een ruime voortuin met ruimte voor het parkeren van twee auto’s bereikt u de garage en de overdekte entree naar de woning. Ruime hal met garderobe, toegang tot de toiletruimte, de meterkast en de woonkamer.

De royale, tuingerichte living van ca. 55 m2 beschikt over een sfeervolle gashaard en schuifpui naar de tuin. Via een separaat eethoekgedeelte komt u in de keuken. De moderne keuken is opgesteld in een hoek, met aan de kant van de woonkamer een bar/zit gedeelte. Ideaal om de krant te lezen of gezellig te zitten als de ander aan het koken is. De keuken beschikt over een graniet aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, combi magnetron, vaatwasser, een 5 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar, welke plaats biedt voor de wasmachine en droger. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin en de garage, welke is voorzien van elektra.

De tuin is ca. 15,80 meter lang, 10,50 meter breed en is gesitueerd op het zuidwesten. Dit, in combinatie met de vrije ligging, zorgt er voor dat u volop van de middag- en avondzon kunt profiteren. Achterin de tuin is nog een sfeervolle overkapping gesitueerd, waar u vroeg in het voorjaar al heerlijk kunt zitten. De tuin biedt meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen en vooral te genieten.

Eerste verdieping
Royale overloop met plaats voor een werkplek, bergkasten, C.V.-kast en toegangsdeuren naar de slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 26, 9 en 11 m2. Het is eventueel mogelijk om een extra slaapkamer te creëren op de overloop waar nu een werkplek is gesitueerd. De grootste slaapkamer beschikt over een inloopkast en een frans balkon. De ruime, moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een heerlijk ruime huis met een speelse indeling, zowel boven als beneden. Geen standaard huis.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

507 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

311 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's