Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een fantastische gezinshuis op een super goede plek? Stop je zoektocht en maak hier een afspraak !

Deze in een goede staat verkerende en gunstig gelegen moderne halfvrijstaande woning met eigen oprit en vrijstaande garage is zeer ruim en licht. Naast dat het een moderne keuken en badkamer heeft, beschikt het over 5 slaapkamers waarvan 4 ruim tot zeer ruim te noemen zijn. De woning bevindt zich in een kindvriendelijke woonomgeving met alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling: Entree/hal met plavuizenvloer, inbouwkasten/garderobe, modern toilet met fontein, meterkast, woonkeuken met onder andere 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven en koelkast. Riante L-vormige woonkamer met parketvloer zeer veel licht door veel glas.
Eerste etage: Overloop, moderne badkamer met ligbad, toilet en wastafelmeubel, 3 slaapkamers.
Tweede etage: Riante zolder met 2 slaapkamers met op beide kamers een dakkapel. Tevens vindt u op deze verdieping fraai afgewerkte bergruimten.

De totale inhoud van deze woning bedraagt 465 m3, woonoppervlak 153 m2, de perceelsoppervlakte 302 m2.

Molenhoek biedt door het perfecte openbaar vervoer (bus en treinstation) uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73. Het winkelcentrum en de basisschool bevinden zich eveneens op loopafstand. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals de Mookerheide, Sint Jansberg, recreatiegebied de Mookerplas en de Maas.

Voor de kandidaat koper is er een gratis bouwtechnokeuring beschikbaar en na aankoop bestaat de mogelijkheid voor koper om een garantieverzekering tegen verborgen constructieve gebreken te sluiten.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

302 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's