Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** De vraagprijs betreft een vanafprijs, bieden vanaf € 195.000,- k.k. ***

In de rustige en kindvriendelijke wijk Noordveen treft u deze hoekwoning met ruime garage, tuinhuis en berging. Faciliteiten als winkels, scholen, gezondheidszorg en sportvoorzieningen bevinden zich op korte afstand. De binnenstad en het station zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, halfopen keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een ruime bergzolder. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden.

De verkoper vertelt:
“Het is een mooie doorzon hoekwoning met vrij uitzicht op een gemeentetuin, de Lerinckstraat en de Van Bourlostraat. De woning is in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en beschikt o.a. over een geïsoleerd tuinhuis en een grote garage. Wij hebben hier 20 jaar met veel plezier gewoond en veel fijne herinneringen mogen maken.”


Indeling

Begane grond
Via de fraai aangelegde voortuin met beplanting en een bestraat toegangspad bereikt u de entree van de woning. De zijtuin biedt middels een poort toegang tot de achtertuin. U komt de woning binnen in de hal met meterkast, toiletruimte en trapkast. Vanuit hier is de lichte doorzonwoonkamer bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer. De kamer is ingericht met een zithoek aan de voorzijde en een eettafel aan de achterzijde. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en beschikt over diverse kasten in een lichte tint en een multiplex aanrechtblad met spoelbak. Daarnaast is de keuken voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Middels een vlizotrap is vanuit hier de tweede verdieping bereikbaar. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over twee vaste kasten. De tweede slaapkamer beschikt over één vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel en een vaste kast. Alle drie de kamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De volledig betegelde badkamer beschikt over een moderne wastafel met meubel en een douche met thermostaatkraan.

Bergzolder
De bergzolder is middels een een vlizotrap bereikbaar en zorgt voor voldoende opslagruimte.

Berging/tuinhuis
In de achtertuin bevindt zich een berging met de witgoedaansluitingen en een sfeervol tuinhuis.

Garage
Via een deur vanuit de tuin en een garagedeur aan de achterzijde van de woning is de ruime garage bereikbaar. De garage biedt ruimte voor maar liefst 3 auto’s. Tevens is de ruimte bijzonder geschikt voor een klusruimte of studio.

Tuin
De tuin is bestraat met kinderkopjes in basald kleur. De voor- en zijtuin beschikken over diverse borders met beplanting. De privacy biedende achtertuin is volledig omheind en gelegen op het zuiden. Verder is de tuin voorzien van een achterom, elektra en verlichting.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

284 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

264 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

175 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's