Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 115.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Appartement: Rembrandtlaan 64 te Enschede ,

Op de derde woonlaag van dit mooi gerenoveerde appartementen complex ligt appartement nummer 64. Dit ruime 3 kamer hoekappartement (voorheen 4) is bij de renovatie o.a. voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en nieuwe balkons. Ook de binnenzijde werd onderhanden genomen, indeling, wanden, vloeren, doucheruimte, toilet en al eerder de keuken. Hierdoor is het geheel weer op modern niveau gebracht. Verder bezit het 2 relatief ruime slaapkamers en een afgescheiden keukenruimte. De zeer grote woon/leefkamer, ontstaan door het samenvoegen van de originele woonkamer met een slaapkamer, blijft daardoor vrij van het zicht op keukenspullen, waardoor er echt geleefd kan worden. De straat is goed bereikbaar vanaf de A35 en gunstig gelegen t.o.v. de Universiteit, Saxion en het centrum en nabij winkels en overige voorzieningen. Interesse gewekt? Bel ons voor dan snel voor een afspraak.


Begane grond:
De begane grond van dit gebouw wordt gevormd door een keurig onderhouden en afgesloten trappenhuis, waar veilig een fiets gestald kan worden. Verder ontsluit dit trappenhuis de gang naar de ruime bergingen en natuurlijk de trapopgang zelf. Het gebouw staat haaks op de weg. Hierdoor ontstaat tussen de verschillende gebouwen een fijne groene openbare ruimte. Een soort groen hart. In de tuingerichte woonkamer hebt u daardoor bijna geen weet van enig verkeer.


Indeling appartement:
Binnenkomend door de voordeur betreedt u de hal van dit appartement. Deze hal ligt centraal en biedt toegang tot bijna alle overige ruimtes zoals de 2 ruime slaapkamers, de meterkast, het in 2014 vernieuwde toilet, de keuken uit ca. 2003 en de woonkamer. De keuken is neutraal van kleurstelling en voorzien van losse apparaten en voldoende kastruimte. De woonkamer is prachtig licht en biedt toegang tot 2 balkons. Verder is zij door een ingreep versmolten met de vroegere 3e slaapkamer. Hierdoor is een ruimte gecreëerd van zo’n 35m² en dat is flink groot. Tussen de keuken en de woonkamer bevindt zich nog de nette doucheruimte, eveneens uit 2014, groot genoeg om ook een plaats te bieden aan de wasmachine en de droger. Deze laatste ruimte completeert het geheel en zorgt er voor dat dit appartement zonder grote kosten betrokken kan worden


Samenvatting:
- Actieve vereniging van eigenaren
- Bijdrage VVE: Euro 105,- per maand.
- Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, het havengebied, busverbindingen, scholen etc.
- Volledig voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met isolatieglas
- Toilet en doucheruimte zijn ca. 2014 keurig gerenoveerd
- Keuken werd rond 2003 vernieuwd
- Keurige, smaakvolle en eigentijdse afwerking van alle ruimtes
- Verwarming d.m.v. blokverwarming met onderhoudscontract (betrouwbaar en comfortabel)
- Warm water d.m.v. gehuurde douchegeiser, dus probleemloos
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid
- Ruime berging op de begane grond
- Tussen de gebouwen een heerlijk groen hart
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom


Algemene gegevens:
- Woonoppervlakte: +/- 80m2
- Inhoud: +/- 210m3
- Bouwjaar : +/- 1964

Aanvaarding in overleg

Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Leuke buurt”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

210 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's