Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 445.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gronaustraat 15 te Hengelo

Gelegen in een groene omgeving in de wijk ''Vossenbelt'', sfeervolle en netjes afgewerkte vrijstaande woning met 4 slaapkamers, royale bergzolder, royale aangebouwde garage, carport en een overkapping in de tuin.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het buitengebied, het wijkwinkelcentrum, scholen en de op- en afrit van de A1.

Indeling:
Begane grond:
Zij-entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, garage, carport en overkapping.

De voorgelegen woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 38 m² en is afgewerkt met een marmeren vloer voorzien van vloerverwarming. Daarnaast beschikt de woonkamer nog over een sfeervolle gashaard.

De woonkeuken van 17 m² is eveneens voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. In de keuken is een L-vormige inbouwkeuken geplaatst met dubbele spoelbak. Als apparatuur een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en een combimagnetronoven. Via een schuifpui toegang tot de achtertuin.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met de aansluiting voor de wasmachine. De bijkeuken geeft van binnenuit toegang tot de garage. De garage is royaal van formaat (29 m²) en beschikt over een gootsteen. Via openslaande deuren aan de voorzijde is de oprit en de carport bereikbaar. Hier is plek voor meerdere auto's.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer, drie slaapkamers en nog een extra kamer boven de garage.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 27, 11 en 11½ m² en zijn allemaal afgewerkt met vloerbedekking. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft de beschikking over een kastenwand, net als de kleinste slaapkamer.

Boven de garage is een extra royale kamer van circa 24 m² met de opstelplaats van de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasautomaat en droger. Daarnaast is er een relaxruimte gecreëerd, maar uiteraard ook ideaal te gebruiken als 4e slaapkamer. Leuk detail... om extra licht te krijgen, is een lichtkoepel geplaatst.

De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en volledig afgewerkt met een wastafelmeubel, toilet, ligbad en een douchehoek met glazen deur.

Zolder:
Via een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin:
De achtertuin is gesitueerd op noorden en verzorgd aangelegd met een groot gazon, borders met beplanting en twee terrassen, waarvan één overdekt. Ter plaatse van de achtergevel is een sfeervolle houten overkapping gecreëerd. voorzien van lichtkoepels.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1996, de perceeloppervlakte bedraagt 396 m². De inhoud van het woonhuis ligt rond de 709 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit HR Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2015 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben 21 jaar met veel plezier aan de Gronaustraat 15 mogen wonen. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op de bomen. In de herfst geniet je dan ook van de prachtige kleuren van de bomen. Het is rustige straat voor alleen bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen rustig op straat spelen. Vanuit deze straat kun je ook heerlijke wandelingen maken in het Weusthag, Rientjesvijver enz.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

709 m³

Woonoppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

396 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

396 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Rustige omgeving en centraal gelegen

 

Rustig en vooral centraal gelegen aan de rand van de woonwijk.

 

Gelegen met vooral een vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's