Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** De vraagprijs betreft een vanafprijs, bieden vanaf € 275.000,- k.k. ***

In de kindvriendelijke wijk Leesten-Oost treft u deze instapklare, moderne twee-onder-een-kapwoning. Faciliteiten als winkels, scholen, gezondheidszorg en sport-/speelvoorzieningen bevinden zich op korte afstand. De woning beschikt over een lichte woonkamer met prachtige open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime zolder. Daarnaast is de woning voorzien van een riante achtertuin en een aangebouwde stenen garage.

De verkoper vertelt:
“Het is een ruime twee-onder-een-kapwoning met een privacy biedende achtertuin en uitzicht op een groenvoorziening in een rustige buurt. Het buitengebied en het winkelcentrum zijn op loopafstand gelegen.”


Indeling

Begane grond
Via de onderhoudsvriendelijke voortuin met eigen oprit bereikt u de entree van de woning. Vanaf de oprit heeft u tevens toegang tot de aangebouwde stenen garage.
U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toiletruimte. De moderne toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset met fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. In de kamer geniet u van veel natuurlijke lichtinval middels raampartijen aan de voorzijde en openslaande deuren naar de achtertuin. De ruimte is voorzien van een sfeervolle houtkachel, een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming en (glasvezel)behang. Een vaste houten trap geeft vanuit de woonkamer toegang tot de eerste verdieping.
De moderne open keuken is in U-opstelling geplaatst en van alle gemakken voorzien. Het beschikt over diverse kasten in een houttint, een composiet werkblad met spoelbak, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en een combimagnetron.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een werk-/slaapkamer. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een aangrenzende garderobe. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Tussen de twee slaapkamers in bevindt zich een werkkamer, welke tevens als slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. De moderne badkamer is volledig betegeld, voorzien van vloerverwarming en beschikt over een inloopdouche, ligbad, toilet, een meubel met dubbele wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. De voorzolder beschikt over een dakraam en biedt ruimte voor opslag. Hier is tevens de cv-opstelling gesitueerd. De vierde slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en een dakraam.

Garage
De aangebouwde stenen garage is vanaf de oprit en vanuit de achtertuin te betreden. Een praktische ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinmeubilair.

Achtertuin
De privacy biedende achtertuin is volledig omheind en beschikt over een bestraat terras, gazon, beplanting en een fijne veranda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elk jaar een buurt BBQ”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2013

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

251 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

153 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

Winkelcentrum is dichtbij

 

Scholen dichtbij

 

Buitengebied op loopafstand

 

Voetbalvelden dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: