Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sfeer, ruimte en een diepe tuin; deze halfvrijstaande woning aan de rand van woonwijk De Pannenschuur heeft het allemaal. De woning heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, een uitbouw met een keuken en een tuinkamer en op de verdiepingen zijn drie (voorheen vier slaapkamers); uitermate geschikt voor ruimtezoekers of een (jong) gezin.

De Molenacker is een fijne woonstraat in een rustige, kindvriendelijke woonwijk vlakbij de Kerkhovense Molen. Op fietsafstand zijn diverse winkels, sportfaciliteiten, het sfeervolle centrum, cultuur en het NS-station. Liever met de auto? Je bent snel op de uitvalswegen naar Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Wil je tijdens je spaarzame vrije tijd gaan wandelen in de natuur? Oisterwijk ligt in een prachtige omgeving met uitgestrekte heide, bossen en vennen. Ervaar waarom wonen in Oisterwijk geweldig is en ervaar de ruimte, het huiselijk karakter en de goede ‘vibe’ aan de Molenacker 32!

Indeling:
Begane grond:
De voordeur met roedeverdeling geeft toegang tot de hal, waar de sfeer direct vanaf spat. De houten vloer wordt met de jaren alleen maar mooier en is doorgelegd in de woonkamer. De keuken en tuinkamer zijn voorzien van een tegelvloer. De lambrisering en het kleurgebruik maken de hal helemaal af. Een goed begin!

De woonkamer is een leefruimte van formaat! Veel ruimte die juist knus aan doet; daarnaast zijn er meerdere ramen bij het zitgedeelte aan de straatzijde en bij het eetgedeelte zijn openslaande deuren naar de achtertuin. Sfeermaker in de woonkamer is de prachtige schouw met een ingebouwde gashaard en naastgelegen, op maat gemaakte (boeken)kasten.

Een afgesloten portaal biedt plaats aan de geheel betegelde, moderne toiletruimte en de gestoffeerde trap naar de verdieping. Onder de trap in de hal is een handige berging, bereikbaar vanuit de woonkamer.

In de aanbouw zijn de met zonlicht overgoten keuken en een achtergelegen tuin-/werkkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken past bijna perfect bij de woning en is van alle gemakken voorzien; een lang werkblad, voldoende bergkasten en lades, een granieten aanrechtblad en alle benodigde inbouwapparatuur. De tuin-/werkkamer is thans in gebruik als TV kamer en heeft een mooi balkenplafond, openslaande deuren en prominent zicht op de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee (voorheen drie) ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte en heeft een groot dakraam met schuifdeur kasten; de slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot dakraam. Aan ruimte in je slaapkamer(s) geen gebrek!

De geheel betegelde badkamer biedt plaats aan een ligbad, een aparte douche, een toilet en een brede wastafel met een grote spiegel, inbouwverlichting en volop bergruimte. Hoog op de wensenlijst van veel woningzoekenden; een raam in de badkamer. Deze woning heeft het!

Tweede verdieping:
De trap naar de tweede verdieping komt uit op de overloop. Hier zijn een bergruimte in de schuinte van het dak, een bergzolder in de nok en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tenslotte is er de derde slaapkamer met een groot dakraam aan de achterzijde en volop bergruimte in de schuinte van het dak. De sfeer klopt, de ruimte klopt en het kleurgebruik klopt; deze kamer is een blikvanger!

Exterieur:
Parkeren op eigen terrein, dat betekent dat je nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Rechts van de woning is de diepe oprit, deels voorzien van een overkapping. De voortuin heeft buxushagen en een lage boom.
De achtertuin heeft ondanks de aanbouw een goed formaat. De hagen zorgen voor privacy en een mooie erfafscheidingen met de buren; de achtertuin heeft meerdere terrassen, een gazon en diverse beplanting. Aan de woning is een praktische berging gebouwd, onder andere geschikt voor de dagelijkse boodschappen en het tuingereedschap.

Bijzonderheden:
- Er is een stuk gemeentegrond in gebruik, vastgelegd in een overeenkomst
- De platte dakbedekking is in 2018 vervangen
- De gevels zijn gereinigd en geïmpregneerd waardoor vuil weinig vat meer krijgt op de mooie metselsteen
- Het buitenschilderwerk is in 2016 uitgevoerd
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas; daarnaast heeft de woning dak-, spouwmuur- en vloerisolatie (energielabel C)
- Verwarming en warm water via een CV ketel (Vaillant HR Solide, 2005)
- De woning is in 1996 vergroot met een tuinkamer achter de keuken
- Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de
Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen
Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het
stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst
ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke
bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud
van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts
indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de
indeling.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

243 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's