Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 209.500,- k.k.

Knus vrijstaand woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond en een heerlijke volop privacy biedende tuin. Het geheel is gesitueerd op 261 m2 eigen grond. De woning is gebouwd circa einde 19e eeuw en is in de loop der jaren goed onderhouden. Mooie ligging in Twisk, één van de mooiste dorpen van West-Friesland. Het dorp telt 51 rijksmonumenten en heeft de hoogste concentratie stolpboerderijen van Nederland. Het dorp heeft dan ook een beschermd dorpsgezicht. Twisk telt ruim 1000 inwoners, heeft een basisschool en een zeer actief verenigingsleven. Het dorp ligt dicht bij de A7, binnen 30 minuten bent u op de ring Amsterdam. Twisk maakt deel uit van de gemeente Medemblik. Het stadje Medemblik ligt op korte afstand van Twisk, heeft vele voorzieningen en is een bekend watersportcentrum.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, moderne badkamer (2008) v.v. ligbad, douche, toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming, bijkeuken met wasmachineaansluiting en opstelling van de Vaillant combi-CV (2009), slaapkamer op de begane grond met tuindeuren naar de fraai aangelegde achtertuin. De sfeervolle woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is v.v. een gashaard. Keurige keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.

Tuin:
De fraai aangelegde achtertuin biedt volop privacy. Aan de voorzijde van de woning een ruime voortuin en naast de woning bevindt zich een stenen berging en een eigen steeg om in de achtertuin te komen.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevindt zich een slaapkamer aan de voorzijde van de woning, veel bergruimte en een slaap-hobbykamer met trapopgang aan de achterzijde van de woning.


Algemeen:
- Bouwjaar: circa eind 19e eeuw
- Perceeloppervlak: 261 m2 eigen grond
- Woonoppervlak: circa 102 m2
- Inhoud: circa 358 m3
- Toepassing van dak- en muurisolatie en dubbele beglazing.
- Centrale verwarming in alle verblijfsruimten
- Vrijstaand woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond !

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1885

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

261 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's