Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 295.000,- k.k.

Landelijk wonen in het mooie monumentendorp Twisk !
Deze karakteristieke 2/1 kapwoning is gebouwd in 2007 en gelegen op een kavel van maar liefst 360 m2 eigen grond. De woning is gelegen in een kleinschalig nieuwbouwplan, is goed onderhouden, hoogwaardig afgewerkt en uiteraard volledig geïsoleerd. Het dorp Twisk is centraal gelegen op enkele minuten van de rijksweg A7, 30 minuten van Amsterdam alsmede enkele minuten van Medemblik en het IJsselmeer. Het is mogelijk om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.

Indeling:

Begane grond:
Zij-entree, hal, trapopgang, toiletruimte met wandcloset, meterkast, sfeervolle keuken in L-vormige opstelling v.v. natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, ruime trapkast, tuingerichte L-vormige woonkamer met openslaande deuren en eiken vloer. De woonkamer is vergroot en heeft een speelse indeling door het betrekken van de garage. Deze extra hoge ruimte heeft een natuurstenen vloer en een gaskachel. Eventueel is het ook mogelijk om hier een slaapkamer met badkamer te realiseren.

Tuin:
De ruime, volop privacy biedende achtertuin is gunstig gesitueerd op het zuidwesten en is v.v. een houten berging. Aan de voorzijde van de woning de voortuin en een ruime parkeergelegenheid op eigen erf.

1e verdieping:
Overloop, separaat toilet met wandcloset, ruime slaapkamer aan de voorzijde over de volledige breedte en een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Eventueel is de slaapkamer aan de achterzijde van de woning te splitsen. De badkamer is v.v. ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping:
Zolderverdieping bereikbaar via een vlizotrap. De ruimte is aanwezig om hier een vaste trap in te zetten en hier een kamer van te maken. De zolderverdieping is nu in gebruik voor opslagruimte en als stookruimte met opstelling van C.V. ketel.

Algemeen:
Bouwjaar: 2007
Perceeloppervlak: 360 m2 eigen grond
Woonoppervlak: Circa 125 m2
Overige inpandige ruimte: Circa 20 m2
Inhoud: Circa 530 m3
Volledig geïsoleerd
Mooie ligging in kleinschalig nieuwbouwplan !

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fostedina 10 is een heerlijk, licht huis. Gelegen op het zuidwesten, dus al snel het zonnetje in huis. Wij hebben de garage bij het huis betrokken, waardoor er een speelse extra kamer is ontstaan, wat erg veel ruimte toevoegt aan het woonoppervlakte. Deze aanbouw is voorzien van een natuurstenen vloer een een gaskachel. Vanuit deze aanbouw kijk je de grote tuin in, waar het heerlijk rustig vertoeven is. De bovenetage bestaat nu uit 2 kamers, maar de kamer aan de achterzijde was oorspronkelijk gebouwd als 2 slaapkamers. Dit is makkelijk weer in oude staat terug te brengen door het plaatsen van een wandje, hier bevinden zich ook 2 afzonderlijke ramen, 2 afzonderlijke lichtpunten in het plafond en aan beide muren aansluiting voor electra. Dus ook met meerder kinderen is het een hele fijne plek. Het wonen in Twisk is zeer aangenaam, je ervaart de voordelen van een dorp, waar overigens erg veel georganiseerd wordt en een groot verenigingsleven is, o.a. in het dorpshuis. Maar je bent ook in 30 minuten in Amsterdam, in 10 minuten in Hoorn of in 20 minuten in Purmerend. Wanneer je het dorp uitrijdt, bereik je gelijk de A7.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

360 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Sociale woonomgeving

 

Erg rustige wijk

 

Weinig verkeer, enkel van bewoners

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's