Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal en praktisch ingedeeld vier-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 88m²) gelegen op de derde(tevens bovenste) verdieping met balkon op het zonnige zuiden. De woning is voorzien van een nette badkamer, een separaat toilet, strak gestuukte wanden, een ruime woonkamer en drie goed bemeten slaapkamers. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex in een groene en ruim opgezette omgeving met voldoende voorzieningen als winkels en openbaar vervoer. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd en de erfpachtcanon is langdurig vooruitbetaald.

Goed wonen in Senso!
Goed en betaalbaar wonen in een groene omgeving en genieten van alle gemakken van Amsterdam? Dat kan in Reigersbos!

Deze woonwijk heeft de uitstraling van een wijk uit de jaren 70. Veel groen en weinig hoogbouw. Zo is Reigersbos een kleurrijke wijk geworden met bewoners die hier vaak langdurig en naar tevredenheid wonen. In het vernieuwde winkelcentrum Reigersbos is er een scala aan winkels. Tevens is er een buurtcentrum, een basisschool en een gezondheidscentrum.

Het beste uit twee werelden
Vanuit Reigersbos ben je binnen een paar minuten in het heerlijke centrum van de stad. Naast stadse voordelen om de hoek, biedt Reigersbos juist veel groen en ruime parkeergelegenheden. Je bent op loopafstand van het metrostation Holendrecht evenals het NS treinstation. Hier zijn ook haltes van diverse stads- en streekbussen. Met de auto rijd je in enkele minuten op de A2, A9 of A10! Op fietsafstand vind je de Gaasperplas, waar diverse watersport en picknick mogelijkheden zijn.
In die zin biedt de wijk het beste uit twee werelden: een groene oase van rust met de drukte van de stad om de hoek!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis en bergingen.

Derde verdieping:
Entree; hal; ruime woonkamer met halfopen keuken voorzien van 4pits gaskookplaat ,oven, afzuigkap en een koel-vriescombinatie; balkon gelegen op het zuiden; twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waarvan één met toegang naar het balkon; een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning; nette badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting en een separaat toilet met fontein.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1977
* Erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 01 maart 2059
* Woonoppervlakte ca. 88 m2
* Servicekosten circa € 112,82 per maand
* Warm water en verwarming middels individuele cv-ketel (Intergas, 2007)
* Individuele (fietsen-)berging op de begane grond (in gebruikersrecht)
* Oplevering in overleg, kan snel

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

277 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's