Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vooroorlogse tussenwoning voorzien van diverse authentieke jaren '30 elementen. Deze gezinswoning is uitstekend onderhouden en in 2010 nagenoeg geheel vernieuwd, aan de achterzijde uitgebouwd en o.a. voorzien van een houtkachel, openslaande tuindeuren en een lichtstraat. Gelegen in het gewilde stadsdeel Strijp met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; St Trudoplein, Strijp S en Strijp R, scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer en behang wanden. Meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Trapkast en gangkast. Toilet met tegelvloer en closet. Woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden, houten planken plafond en airco-unit. Erker met het originele glas-in-lood (1928) en ter bescherming hiervan voorzetraampjes. Open keuken met inrichting (2010) in L vorm voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Aanbouw (2010) met houten vloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden, inbouwspots, lichtstraat, houtkachel en openslaande tuindeuren.

1e VERDIEPING:
Overloop met airco-unit. Slaapkamer aan voorzijde, originele grenen vloer, behang wanden, radiator afwerking en inbouwkast. Slaapkamer aan achterzijde met laminaatvloer, granolbehang wanden en wastafel. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met laminaatvloer, wasmachine-aansluiting en opstelling cv-combiketel (Nefit, bouwjaar 2012). Zolderkamer met laminaatvloer, granolbehang wanden en dakkapel voorzien van kunststof kozijn (2010).

TUIN & BERGING:
Fraai aangelegde achtertuin (2010), geheel bestraat met natuursteen tegels en voorzien van regenwaterafvoer. Tevens voorzien van buitenkraantje, houthok en achterom. Stenen berging met elektra en zoldertje.

ALGEMEEN:
- Vooroorlogse tussenwoning voorzien van diverse authentieke jaren '30 elementen.
- Uitstekend onderhouden en in 2010 nagenoeg geheel vernieuwd, aan de achterzijde uitgebouwd en o.a. voorzien van een houtkachel, openslaande tuindeuren en een lichtstraat.
- De begane grondvloer is geheel voorzien van vloerverwarming.
- Begane grond en eerste verdieping voorzien van airco.
- Diverse authentieke jaren '30 elementen zoals glas-in-lood ramen en paneeldeuren.
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing deels aangebracht in de originele kozijnen en gedeeltelijk vernieuwde kunststof kozijnen.
- Geheel voorzien van rolluiken (m.u.v. de voordeur) en (plissé)horren.
- Bouwjaar 1928.
- Perceeloppervlakte: 141 m².
- Woonoppervlakte: 130 m².
- Inhoud: 460 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kort bij openbaar vervoer

 

Kort bij winkels

 

kort bij scholen als lagere en middelbaar onderwijs

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's