Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk De Hoven treft u deze verrassend ruime tussenwoning. Faciliteiten als winkels, gezondheidszorg, scholen en kinderopvang zijn in de directe omgeving gelegen. De woning beschikt onder andere over een lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een keurige badkamer. De ruime zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde en vijfde slaapkamer. Daarnaast is de woning voorzien van een privacy biedende achtertuin met berging.

De verkoper vertelt:
“Het is een fijne ruime woning aan een doodlopende straat in een kindvriendelijke buurt met 2 speeltuinen vlakbij. Het is een wijk met dorpskarakter en je woont toch centraal. Uitvalswegen en de binnenstad bevinden zich op korte afstand. Tevens ben je binnen 10 minuten in het bos waar je heerlijk kunt wandelen!”

Indeling

Begane grond
Via de verzorgde voortuin bereikt u de overdekte entree van de woning. Naast de entree bevindt zich een kast met de in 2015 vernieuwde cv-opstelling.
U komt binnen in de hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval middels een grote raampartij in de keuken en een grote raampartij en loopdeur aan de achterzijde naar de tuin. De kamer en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer en met glasvezel behangen wanden. De aan de voorzijde gelegen nette keuken is ruim van opzet en in wandopstelling geplaatst. Diverse kasten en lades zorgen voor voldoende opslagruimte. Daarnaast is de keuken voorzien van een houten werkblad met spoelbak, een elektrische kookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop bereikt u de drie slaapkamers en de badkamer en via een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping. De royale ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een oppervlakte van circa 15 m². De twee andere slaapkamers zijn circa 8,5 en 8 m² groot. Alle drie de kamers beschikken over een laminaatvloer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

Zolder
De zeer ruime zolder biedt op dit moment veel bergruimte en beschikt over de witgoedaansluitingen. Hier is tevens de mogelijkheid voor het creëren van een vierde of zelfs vijfde slaapkamer.

Achtertuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin beschikt over een terras met natuurstenen tegels en een houten berging. De tuin is omheind met Bankirai hardhouten schuttingen.

Bijzonderheden:
- De woning is volledig geïsoleerd
- De gehele begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming
- De woonkamer en badkamer zijn uitgebouwd
- Buiten zijn alle kozijnen van Meranti hardhout en binnen de deurposten van aluminium
- Zonnepanelen op het dak waarvan de opbrengst via een app uit te lezen is

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

457 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's