Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Mallumbrink 50, Enschede

Gelegen in de rustige, kindvriendelijke wijk Wesselerbrink, staat deze royale, goed onderhouden tussenwoning. De woning beschikt op de 1ste verdieping over 4 slaapkamers en een badkamer. De 1ste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen en deels voorzien van rolluiken. Maar dat is nog niet alles, er is ook nog een verwarmde zolderverdieping met de mogelijkheid tot een extra slaapkamer. De achtertuin, met vrijstaande berging, is ruim en heeft een achterom. De snelweg A35 is in de buurt en het centrum van Enschede is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Met het prachtige Wesselerbrinkpark, Winkelcentrum Zuid en het buitengebied van Enschede in de nabije omgeving, is de ligging van deze woning ideaal!

Indeling:
Begane grond: Een ruime entree met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Onder de trap is een kelderkast te vinden. De ruime woonkamer is voorzien van dubbel glas en een parketvloer. Er is ruimte voor een eethoek met uitzicht over de achtertuin. De keuken is open en heeft een 4-pits gas kookplaat, oven en wasemkap. Via de keuken betreedt u de tuin, welke onder andere een automatisch zonnescherm, een terras, een achterom en een vrijstaande stenen berging bevat.

1e verdieping: Via de trap komt u op de overloop met maar liefst 4 slaapkamers! De slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en deels voorzien van vaste kasten. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben tevens rolluiken. Ook is er op deze verdieping een badkamer te vinden met douche, toilet en wastafel.

Zolderverdieping: Via een vlizotrap te bereiken geïsoleerde zolderverdieping met bergruimte en werkkamer. Deze werkkamer, met radiator en dakraam (2017), zou eventueel de 5de slaapkamer kunnen worden.

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers op de eerste verdieping, 5de slaapkamer realiseerbaar.
- 1ste verdieping v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Electrische zonwering en deels v.v. rolluiken.
- Dakpannen zijn ± 10 jaar geleden vernieuwd!
- CV-ketel: ±2010, eigendom.
- Fijne buurt, goed bereikbaar en nabij park en winkelcentrum.
- Bouwjaar: 1970, gebruiksopp.: ca. 128 m², inhoud: ca: 425 m³, perceel: 161 m².
- In de koopakte wordt een waarborgsom/bankgarantie opgenomen ter grootte van 10% van de
koopsom.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

105 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's