Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoekt u een uitstekend onderhouden, vooroorlogse woning in het populaire Vonderkwartier met veel originele jaren '30 elementen, dan moet u beslist deze woning bekijken. De woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer, moderne keuken (2014), 4 slaapkamers, een separate wasruimte en een gezellige tuin op de zonzijde. Centrale ligging op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen op loopafstand zoals winkels, scholen, kinderopvang, park, restaurants, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/vestibule met terrazzovloer en stucwerk wanden. Hal met terrazzovloer, stucwerk wanden en toilet (2016) met hangcloset en mechanische afzuiging. Sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde, laminaatvloer, stucwerk wanden, schouw en tuindeuren naar de achtertuin. Kelder met locatie meterkast (6 groepen + aardlekschakelaar). Keuken aan de achterzijde in de aanbouw met laminaatvloer, stucwerk wanden en een moderne L-vormige keukenopstelling (2014) voorzien van koelkast, oven/magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

1e VERDIEPING:
Overloop met houtenvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan de achterzijde met houten vloer, stucwerk wanden, kastenwand en deur naar het dakterras. Slaapkamer 2 achterzijde met houten vloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 voorzijde met houten vloer en stucwerk wanden. Badkamer (2005) aan de voorzijde met douche, dubbele wastafel, ligbad, decorradiator, hangcloset en mechanische afzuiging.

2e VERDIEPING:
Overloop met houten vloer, stucwerk wanden, dakkapel aan de voorzijde, opbergruimte onder de schuine kanten en trap naar de opbergzolder. Wasruimte aan de voorzijde met aansluitingen voor de wasapparatuur. Slaapkamer 4 aan de achterzijde met houten vloer, stucwerk wanden, dakkapel en inbouwkast. Kast met cv-combiketel (Intergas HR, bouwjaar 2004).

TUIN & BERGING:
Geheel omheinde zonnige achtertuin op de zonzijde met terras, achterom, buitenkraantje, electra-voorbereiding en een vrijstaande stenen berging achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Zoekt u een uitstekend onderhouden, vooroorlogse woning in het populaire Vonderkwartier met veel originele jaren '30 elementen zoals terrazzovloeren, paneeldeuren, etc, dan moet u beslist deze woning bekijken.
- De woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer, moderne keuken (2014), 4 slaapkamers, een separate wasruimte en een gezellige tuin op de zonzijde.
- Centrale ligging op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen op loopafstand zoals winkels, scholen, kinderopvang, park, restaurants, uitvalswegen, sportschool in de straat, etc.
- In 2014 is er een luxe keukenopstelling geplaatst en is er een laminaatvloer gelegd in de woonkamer en keuken (parketvloer nog aanwezig).
- In 2016 is de toilet vervangen op de begane grond.
- In 2008 is de zolder verbouwd.
- In 2017 is de achtertuin nieuw aangelegd en de riolering vervangen.
- In 1996 is de woning gerenoveerd via het "Kovos" project via het nationaal restauratiefonds, daken, gevels, etc zijn toen gerenoveerd.
- Perceel 82 m².
- Parkeren d.m.v. parkeervergunning à € 44,40 per jaar voor de 1e auto en € 88,80 per jaar voor de 2e auto.
- Woonoppervlakte 109 m².
- Inhoud 400 m³.
- Bouwjaar 1934.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben erg aardige buren.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1934

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

82 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische_ventilatie, Tv_kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Cv_ketel

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Dakisolatie, gedeeltelijk_dubbel_glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

35 m²

Garage/berging

Garage

Geen_garage

Schuur / berging

Vrijstaand_steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij het gezellige bruisende straatje de Kleine Berg

 

3 min lopen naar Stadscentrum

 

Sportschool in de straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's