Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ploegstraat 10 te Hengelo (O)

Op een uitzonderlijk mooie locatie met rust, ruimte, openbaar groen en complete vrijheid vinden we deze vrijstaande semi-bungalow met 3 slaapkamers, royale tuingerichte living (circa 36 m²), dichte keuken, eigen oprit met garage en een achtertuin met volop privacy!

De woning is gelegen in de geliefde wijk 'de Grundel', in de directe nabijheid van het stadscentrum van Hengelo.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast en garderobenis, staand toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken en de garage.

De ruime, tuingerichte living meet een oppervlak van circa 36 m² en is van origine voorzien van een massieve parketvloer (in visgraad motief). Door de huidige bewoners is hier vloerbedekking overheen gelegd. Het geheel is sfeervol qua uitstraling en biedt u als bewoner enorm veel daglicht. Daarnaast in de originele living een gemetselde schouw met houthaard... heerlijke warmte voor een knusse winteravond.

Een tuindeur in de achtergevel geeft rechtstreeks toegang tot de achtergelegen tuin.

Grenzend aan de living vinden we de dichte keuken van circa 8 m² met een eenvoudig keukenblok. In het aanrechtblad verwerkt een dubbele spoelbak. De keuken heeft de beschikking over gasaansluiting en vaste kastruimte. Leuk detail is het doorgeefluik richting de living... Vanuit de keuken is er toegang tot de zijtuin.

Baden en slapen op de begane grond is aan de voorzijde. Een royale slaapkamer van 13,5 m² met vaste kastruimte biedt voldoende ruimte voor een royaal 2-persoons bed. Tevens een wastafel met warm en koud water aansluiting.
Aan comfort is eveneens gedacht... er is een directe doorgang richting de badkamer.

De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling en beschikt over een inloopdouche, wastafel met complete kast ombouw, een wasmachine aansluiting, radiator en daarnaast nog 2 vaste kasten.

De garage is met de auto bereikbaar via de oprit aan de rechterzijde van het woonhuis. De garage is uitgevoerd met elektra, een deur naar de tuin en met dubbele openslaande houten deuren naar de voorgelegen oprit, waar u met gemak meerdere auto’s kunt plaatsen. De garage meet een oppervlakte van maar liefst 20 m².

1e verdieping:
Overloop met vaste kastruimte, separaat toilet, volop bergruimte (over de beide schuine zijden) en een 2-tal slaapkamers, beide voorzien van vaste kastruimte. De slaapkamers meten respectievelijk 17 en 13 m². De slaapkamer aan de achterzijde heeft daarnaast nog de beschikking over een wastafel met warm en koud water aansluiting.

Tuin:
De woning wordt omringd door een weelderige tuin die u op ieder moment van de dag biedt wat u wenst. Door de aanwezigheid van een zij- en een achterterras is er altijd de keus tussen zon of schaduw. De zonwering boven het achterterras is elektrisch te bedienen vanuit de living. De tuin is aangelegd met bestrating, borders met beplanting en gazon.

Parkeervoorzieningen:
De woning beschikt over parkeergelegenheid op eigen oprit. Daarnaast is er in de nabije omgeving voldoende gratis openbare parkeergelegenheid.

Ligging:
Het woonhuis is gelegen aan een rustige straat zonder doorgaand verkeer met in de nabijheid voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum, bushalte, scholen, sport- en spelvoorzieningen. Het plekje is uniek en bijzonder voor de echte liefhebbers.

Bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1963. De inhoud bedraagt circa 424 m³. Het perceeloppervlak bedraagt 510 m².
De centrale verwarming geschiedt door middel van een Intergas Hr Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

424 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

510 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

350 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rust, ruimte en privacy. De buurt is gebouwd op het terrein van een oud boerenerf. De bomen van de oude oprijlaan vormen nog een markant kenmerk.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's