Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 137.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruime bovenwoning in karakteristieke jaren ’30 bouwstijl, gelegen op fietsafstand van het centrum en op loopafstand van de mooie uiterwaarden van de Rijn. De woning heeft 3 slaapkamers en is voorzien van een moderne keuken en stenen berging op begane grond. Dagelijkse voorzieningen als winkels, scholen, en sportvoorzieningen vind je op loopafstand in de directe omgeving en de woning is gelegen aan een heerlijk vrije groenstrook met fraaie bomen en vrij uitzicht.

Indeling

Begane grond + 1e verdieping:
via de voordeur en trapopgang naar eerste verdieping kom je in een hal. Vanuit daaruit is de woonkamer en het eetgedeelte bereikbaar vanuit de woonkamer kom je via tussenhal bij het toilet. De woonkamer, eetgedeelte en keuken zijn voorzien van een eiken parketvloer (whitewash behandeld) en is uitgestrekt over de gehele diepte van de woning. Vanuit woonkamer heb je een fraai zicht op de groenstrook en is met ca. 27m² leuk in te richten.

De achterkant van woonkamer biedt plaats voor een eettafel en geeft middels een toog toegang tot de half open keuken. De keuken is in lichte landhuisstijl ingericht met diverse apparatuur zoals inbouwboiler, vaatwasser, afzuigkap en koelkast, gaskookplaat en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot balkon gelegen op het zuidoosten waar je kunt genieten van de zon! Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tussenhal en trapopgang naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Overloop, toegang tot 3 slaapkamers (alle voorzien van laminaatvloer), badkamer met bad. toilet en wastafelmeubel. Op de overloop is een bergkast gemaakt met een wasmachinevoorziening. Via vlizotrap is er toegang tot de bergzolder, alwaar de cv ketel staat. (optioneel kan er dmv het plaatsen van een vaste trap en dakraam nog een slaapkamer worden gecreëerd (stahoogte ca. 2,20 meter).

Stenen berging:
Aan de achterzijde van de woning vindt je een stenen berging met genoeg plaats voor meerdere fietsen.

Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. De wijk is een aantal jaar geleden opgeknapt; straten, groenvoorziening en parkeergelegenheid zijn grondig aangepakt. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek.

Bijzonderheden;
- dubbele beglazing
- dakisolatie
- moderne landelijke keuken
- eigen stenen berging
- gezonde en goed werkende V.v.E. (afgelopen jaren is het appartementencomplex nog gerenoveerd)
- maandelijkse V.v.E. bijdrage: € 96,- per maand

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“de VvE gaat in 2018 alle kozijnen en ramen vernieuwen en dat zonder verhoging van de service kosten maar middels subsidie en een vve lening bij de bank. hoe mooi is dat!!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1936

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

364 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

vrij uitzicht over een brede groenstrook vanuit de woonkamer

 

grote zolder voor opslag

 

lekker dicht bij het centrum en toch een rustige plek om te wonen

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's