Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bosmansweg 96 te Hengelo Ov

Wij zetten een aantal pluspunten van deze woning alvast voor u op een rij:
vrijstaand wonen op loopafstand van het centrum, royale kavel van 435 m², 4 slaapkamers, royale garage van 28 m², gezellige overkapping in de tuin en een moderne inbouwkeuken.

Laat u verrassen door deze bijzondere woning en plan snel een afspraak.

Indeling:
Begane grond:
Zij entree met meterkast, woonkamer, keuken met toegang naar de kelder en de bijkeuken met toilet.

De royale straatgerichte woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 41 m² en is opgedeeld in een woon- en eetkamer. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de Berfloweg. De eetkamer beschikt over openslaande tuindeuren richting de tuin.

Via de eetkamer is er toegang tot de keuken. Hier is een moderne L-vormige inbouwkeuken geplaatst met een natuurstenen aanrechtblad. De keuken beschikt verder over een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetronoven en de koelkast. Vanuit de keuken is de werkkast bereikbaar.

In de bijkeuken vinden we het toilet en een afgesloten ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Tevens is hier de opstelplaats voor de cv-ketel met extra kastruimte. Boven de bijkeuken is een bergzolder aanwezig.

De gehele begane grond (m.u.v. de bijkeuken) is afgewerkt met een eiken houten vloer.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en vier slaapkamers.

De badkamer is afgewerkt in lichte kleurstelling en geheel betegeld tot aan het plafond en beschikt over een douchecabine, toilet, designradiator en een wastafelmeubel.

De slaapkamers meten oppervlaktes van circa 13, 11, 9 en 8½ en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer. De twee grote slaapkamers beschikken tevens over vaste kastruimte. Tevens beschikt 1 van de kamers over airconditioning (ter overname aangeboden)

Bergzolder:
Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met volop bergruimte.

Tuin en garage:
De tuin is gesitueerd op het noordoosten en royaal bemeten (circa 10 m breed en 30 m diep). Zo kunt u op ieder moment van de dag wel even genieten van de zon in uw tuin. De tuin is verzorgd aangelegd met sierbestrating, borders met beplanting en een gedeelte met siergrind. Aan de zijkant van de woning is een sfeervolle overkapping gecreëerd met houten vloer en voorzien van elektra. Via de oprit is er tevens toegang tot de achtertuin middels een afgesloten poort.

De garage is bereikbaar via een kanteldeur aan de voorzijde en meet een oppervlakte van circa 28 m². Vanuit de garage is er tevens toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1909. De perceeloppervlakte bedraagt 435 m² en de inhoud ligt rond de 512 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening door middel van een Remeha Calenta HR cv-ketel uit 2014 (eigendom).
Tussen de plafonds op de eerste verdieping is isolatie aangebracht. Een gedeelte van het perceel betreft gemeentegrond. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1909

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

512 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

435 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

435 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's