Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 145.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen in deze gemoderniseerde eindwoning in een rustige straat met aan de achterzijde een diepe tuin met privacy en een ruime badkamer op de eerste verdieping met tweede toilet.

De woning met achterom en diepe voortuin ligt op loopafstand van het stadscentrum met alle voorzieningen. Aan de achterzijde is veel ruimte door de dakkapel. De woning is gerenoveerd door de vorige bewoners en keurig onderhouden door de huidige eigenaar. De woning is groter dan het vooraanzicht doet vermoeden. De woning is geheel voorzien van dubbel glas en volledig geïsoleerd.

Via de ruime voortuin komt u bij de entree. Bij binnenkomst heb je de ruimte voor de garderobe, toilet met meterkast, deze is voorzien van 8 groepen met aardlek, glasvezelvoorbereiding, gas en slimme meters. Onder aansluiting van slimme meters in deze goed onderhouden woning. Via de hal kom je in de lichte woonkamer met half open keuken. De keuken, welke ca. 10 jaar oud is, is voorzien van een kooktoestel met 4 gaspitten, afzuigkap, oven, vaatwasser (2016) en koelkast. De keuken is licht door het grote raam richting de tuin en de keuken staat in een goede verbinding met de woonkamer. Direct achter de keuken ligt de bijkeuken welke voorzien is van een wasmachine-aansluiting en een opstelling van de CV. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de verrassende tuin met veel privacy. De tuin heeft een achterom en een vrijstaande schuur voorzien van elektra met daarnaast een overkapping voor de fietsen.

Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping. De verdieping heeft twee slaapkamers, een badkamer en op de overloop een kastenwand en een vaste trap naar de zolderverdieping. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
De badkamer is verrassend ruim en heeft een bad, wasmeubel, douche, een tweede toilet en mechanische ventilatie. De zolder is voorzien van een overloop en een ruime slaapkamer met dakraam.

De woning is gelegen op twee percelen grond, waarvan de voortuin is gelegen op erfpacht. De canon bedraag € 47,- per jaar en kan worden gekocht voor € 562,-

Kortom een verrassende woning welke het bezichtigingen waard is; wij ontmoeten u graag.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Blauwe regen in mei.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

aan het woord

“Zonnige tuin, en een gezellig huis!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

311 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

32 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's