Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Asterstraat 11 te Oldenzaal ,

Vrijstaand wonen op loopafstand van het gezellige centrum van Oldenzaal komt met deze woning misschien wel dichterbij dan u denkt. Want voor de prijs van een eenvoudige nieuwbouw hoekwoning op een bescheiden kavel, koopt u hier aan de Asterstraat een degelijke vrijstaande woning, met karakter en enorm veel ruimte om de deur. Daarnaast staat er ook nog een veelzijdige en goed gebouwde werkplaats, van alle gemakken voorzien. Het geheel oogt misschien iets minder sprankelend, maar wie, middels een bezichtiging, deze woning nader gaat bekijken ziet dat er onderhuids veel gebeurd is. Wellicht de eindafwerking (douche, toilet, keuken, schilderwerk) naar eigen inzicht invullen en deze woning staat garant voor een levenlang plezierig thuis komen en thuis zijn.
Op dit moment zijn woning en tuin nog niet foto-klaar, dus u moet het doen met de hoofdfoto en natuurlijk de mogelijkheid om te bezichtigen.

Begane grond:
Binnenkomen kan op 2 manieren, via de poort en de achterdeur of gewoon via de voordeur. Wanneer u de laatste optie neemt, komt u in de ruime hal, waar originele details, zoals de granito vloer en de mooie trapopgang, worden afgewisseld met schrootjes uit de jaren 70. Verder zien we in de hal de meterkast, de garderobe hoek en de trapkast. Achterin links volgt dan de deur naar de woonkamer. Oorspronkelijk was dit een woonkamer met suite en op de plaats van het dubbele rookkanaal bevindt zich nu de schouw met houtkachel. Dit een fijne lichte woonkamer, met aan drie zijden vensters, maar ook voldoende wand om kasten tegen te plaatsen. Aan de achterzijde van de woonkamer leidt een deur naar de zijkamer, die zeer geschikt zou zijn om als kantoor te gebruiken, of zelfs als slaapkamer beneden.
Achter de woonkamer, in de uitbouw, ligt de woonkeuken, met een rechte inbouwkeuken en ruimte voor de ontbijttafel.
Wie verder naar achter loopt komt in de achterdeurhal. Van hieruit zijn de douche, het separate toilet en de kelder te bereiken. Deze kelder beslaat de gehele ruimte onder de keuken, is ruim, koel, droog en beschikt over daglicht intrede.

Eerste verdieping:
Door middel van mooi gedetailleerde trap komt u boven op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers. De 2 aan de voorzijde zijn prima kinderkamers. De grote aan de achterzijde beslaat de gehele breedte van de woning en voorziet in een wastafel met warm en koud stromend. Daarnaast is vanuit deze slaapkamer middels de deur het dak van de uitbouw te bereiken. Door de mansarde kap zijn de slaapkamers over het gehele grondoppervlak te gebruiken.

Tweede verdieping:
De ruime bergzolder. Vanaf de overloop, middels een vlizo trap te bereiken, droog en ideaal voor het opbergen van spullen die u niet in het zicht wilt hebben liggen, maar die ook nog niet weg kunnen.

Buiten:
Met een kavel van maar liefst 379 vierkante meter beschikt deze woning over veel ruimte “om de deur”. Hoe veel dat is kunt u het best met eigen ogen komen bekijken. Voldoende voor diverse terrassen, een moestuin, een chil-schuur en natuurlijk de grote werkplaats. Deze laatste is halverwege de jaren 90 super degelijk gebouwd en beschikt over een geïsoleerd dak, koud stromend water, gasaansluiting en nog veel meer. Verder kan de tuin nog naar eigen inzicht gekneed worden omdat ze nog niet volledig aangelegd is.

Samenvatting:
- Vrijstaande woning met eigen oprit, brede poort en grote moderne werkplaats
- Kantoor of extra slaapkamer op de beneden verdieping
- Zeer goede ligging in een rustige en gemoedelijke straat
- Op loopafstand van het centrum van Oldenzaal, slechts 400 meter tot de Plechelmus
- Slechts enkele autominuten verwijderd van de snelweg oprit
- Op fietsafstand van de belangrijke Oldenzaalse industrieterreinen
- Parkeren kan aan de straat, maar wie het probeert kan met gemak een 10 tal auto’s achter de poort kwijt
- Voorzien van vernieuwde en fraaie hardhouten kozijnen (draai/kiep) met isolerend glas
- Verwarming middels eigendom Nefit Ecomline HR combiketel uit 2003
- Riolering is vernieuwd tot aan de straat aansluiting en uitgevoerd in PVC
- Loden waterleidingen zijn vervangen door koper
- Meterkast is uitgebreid waardoor wasmachine en droger over eigen groepen beschikken
- De werkplaats beschikt over krachtstroom (3x 35 ampère) met eigen groepenkast
- Werkplaats opgetrokken als stalen spantenconstructie, met doorgelaste dubbel gewapende dikke betonvloer, gemetselde muren, unideck geïsoleerde dakplaten, water en gasaansluiting, dubbele deuren voor en een loopdeur aan de zijkant. Kortom hier kan (bijna) elke hobby beoefend worden.
- Voormalige kamer en suite samengevoegd tot één grote leefkamer
- Achter-uitbouw ten behoeve van keuken, doucheruimte, separaat toilet en kelder toegang
- Grote en droge kelder onder de gehele keukenruimte met daglicht toetreding
- Woonkeuken met ruimte voor ontbijttafel
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid om een badkamer te realiseren
- Vanuit de achterste slaapkamer is het platte dak van de uitbouw eenvoudig te bereiken
- Vlizotrap naar de 2e verdieping, die als berging gebruikt kan worden
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom


Algemene gegevens:
- perceeloppervlak: 379m²
- woonoppervlak: ca. 107m²
- inhoud: ca. 331m³
- bouwjaar: 1927

Aanvaarding in overleg


Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1927

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

331 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

379 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

379 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's